6.8 C
București
vineri, 31 martie 2023

Care este legătura între un salon de masaj şi un şantier naval? PSD

Publicat pe


O PSD-istă din Călărași, Marinela Voivozeanu, care a lucrat la un salon de masaj, a fost propusă la șefia Șantierului Naval 2 Mai, arată site-ul defapt.ro citând Replica de Constanţa. Ea a fost dată afară de la salonul de masaj fiindcă ar fi furat din banii cilenţilor, dovedind astfel că într-adevăr e PSD-istă.

Numirile celor din PSD în funcţii bine plătite în aparatul de stat au ajuns la un alt nivel. Nivelul saloanelor de masaj. O fostă angajată a unui astfel de stabiliment, Marinela Voivozeanu, este angajată a Consiliului Județean Călărași și este șefa femeilor social-democrate din Călărași. Recent ea a fost numită la şedia Șantierului Naval 2 Mai. Șantierul Naval 2 Mai este controlat de ministerul Economiei, în fruntea căreia se află pesedistul Florin Spătaru.

Voivozeanu este susținută de președintele CJ Călărași, Vasile Iliuță (PSD). În 2021, Vasile Iliuță a fost trimis în judecată pentru abuz în serviciu, fals intelectual în formă continuată și șantaj.

Potrivit informațiilor din Replica de Constanța, Voivozeanu ar fi absolvit „recent” o facultate locală, „Facultatea de Management, Inginerie Economică în Agricultură și Dezvoltare Rurală, filiala Călărași”.

Acelaşi site o citează pe patroana salonului de masaj la care a lucrat viitoarea șefă a șantierului naval, care spune că a concediat-o pe Voivozeanu fiindcă era suspectată că fură din banii clienţilor.

Şantierul Naval 2 Mai Mangalia a anunţat la 12 ianuarie, la Bursă, că Dan Constantin Dobrea şi-a dat demisia din funcţia de membru şi preşedinte al Consiliului de Administratie al societăţii, începând cu data de 9 ianuarie.

În aceste condiţii, societatea a început procedurile pentru numirea unui nou membru şi preşedinte CA.

Foto defapt.ro

 

Sursa: debanat.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri