5.2 C
București
marți, 28 martie 2023

Care este motivul pentru care a divorțat Bănel Nicoliță, după 12 ani de relație

Publicat peFostul fotbalist Bănel Nicoliță și Cristina au avut împreună o relație de 12 ani, perioadă în care au fost căsătoriți, însă până la urmă au luat-o pe căi diferite, ajungând la divorț.

Cei doi au decis să nu mai rămână împreună din cauza fotbalului, lucru recunoscut recent de Bănel Nicoliță.

Fostul internațional a povestit mai multe detalii din viața de cuplu și despre divorț în cadrul emisiunii „Prietenii lui Ovidiu”, de la GSP.

Acesta a recunoscut că totul s-a destrămat din cauza fotbalului, atunci când a luat decizia să continue să se ocupe de echipa locală de fotbal din Făurei, chiar dacă pierdea bani.

Bănel și Cristina au împreună două fetițe, care în prezent locuiesc cu mama lor.

De ce s-au despărțit Bănel Nicoliță și Cristina

„Mama și frații mei mi-au zis că sunt nebun! Eu am băgat tot acolo și mi-am asumat. Chiar dacă nu iese la final cum mi-am dorit, eu îmi fac damblaua! M-am gândit la copii, că poate găsesc doi, trei care să joace ca mine. Și fotbalul să fie singurul lucru care să-i scoată din sărăcie.

I-am explicat soției mele ce îmi doresc. Ea nu a fost de acord și avea dreptate. N-a vrut să vină lângă mine pentru că eu pierdeam bani, nu mai câștigam. A fost nebunia mea! Așa am făcut și am divorțat. Acum avem o relație foarte bună, mai ales pentru fetele noastre. Le oferim toată dragostea, tot ce au nevoie”, și-a început Bănel Nicoliță mărturisirea.

Bănel Nicoliță, despre regrete

„Nea Ovidiu, am închis cu totul la Făurei. Atunci am văzut oamenii care au fost lângă mine. Eu le-am oferit de toate, le făceam mese mari! Îi lăsam să bea, să mănânce cât voiau. Eu doar mă întorceam și plăteam. Când aveam vacanțe îmi strângeam prietenii la Brăila, organizam meciuri, eu plăteam tot. Echipamentul îl aduceam de la Steaua. După fiecare meci cumpăram câte 15-20 de tricouri pe care le dădeam și care mă costau bani”, a continuat fostul fotbalist.

Nicoliță a rămas aproape de copii

Chiar dacă Bănel și Cristina s-au despărțit, fostul fotbalist nu le-a uitat pe cele două fetițe, lucru recunoscut de soția sa.

„Bănel ține legătura cu copiii în continuare, nu este indiferent. Le plătește pensia alimentară, vine și îi vizitează. Nu are un program stabilit în privința acestui lucru. El vine când poate sau când au nevoie copiii de el. Îi pasă de cei mici, nu îi neglijează. În momentul de față eu mă ocup de copii si de grădiniță, în rest nimic, nu mi-am mai deschis o altă afacere sau am alt proiect în minte”, a declarat soția acestuia, pentru Click.Sursa: www.b1tv.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri