2 C
București
duminică, 4 decembrie 2022

Care este restaurantul preferat al lui Ion Ţiriac. Fosta iubită l-a dat de gol: „Acolo îi place să meargă”

Publicat peCare este restaurantul preferat al lui Ion Ţiriac. Miliardarul are un loc preferat, unde îi place să mănânce, iar numele a fost dezvăluit chiar de Irina Deleanu, cea despre care s-a spus că ar fi avut o relaţie cu miliardarul român.

Citeşte şi: Laurette recunoaşte relaţia cu Ion Ţiriac: „Orice femeie și-ar dori să stea în preajma lui”

Care este restaurantul preferat al lui Ion Ţiriac

Fosta campioană la gimnastică ritmică, Irina Deleanu, a dezvăluit că Ion Ţiriac are un restaurant preferat şi este cu specific spaniol. „Am discutat despre restaurant. E cu specific spaniol, în Piața Washington, Pata Negra se cheamă. Acolo îi place domnului Țiriac să meargă. De data asta nu a avut timp, a stat doar două zile în România. E restaurantul unei prietene de-a mea, care a fost și ea la inaugurare”, a spus Irina Deleanu pentru Playtech.ro.

Ion Țiriac a avut o apariție publică rară alături de femeia cu 37 de ani mai tânără, despre care s-a spus că i-ar fi fost iubită. Este vorba despre Irina Deleanu, fostă gimnastă medaliată cu bronz la Campionatul European din 1990 și la Campionatul Mondial din 1992. Ion Țiriac și-a inaugurat în cursul acestei săptămâni noua clădire de birouri din centrul Bucureștiului, „Țiriac Tower”.

În ciuda faptului că s-ar fi despărțit, cei doi au rămas în relații bune. Din acest motiv, omul de afaceri a hotărât s-o invite la evenimentul de inaugurarea „Țiriac Tower”, iar Irina Deleanu a acceptat.

Sursa: www.romaniatv.net

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri