Cât timp se fierb ouăle de Paște ca să nu crape coaja. În ziua de azi, ouăle sunt vopsite în diferite culori, de la galben, verde și până la portocaliu sau albastru. Chef Ștefan Popescu, jurat al emisiunii Chefi la Cuțite, de pe Antena 1, are câteva trucuri importante pentru gospodine.
Cât timp se fierb ouăle de Paște ca să nu crape coaja
”Din fericire găsim și în supermarket ce ne trebuie ca să vopsim ouăle mai natural. Spre exemplu, curcuma. O pui în apă, o lași să fiarbă să coloreze apa, după care pui ouăle și le lași 4 ore acolo, să se coloreze.
Sfecla roșie este iar o variantă și o găsim în supermarket. Crudă, o tai în bucăți și o pui în apă să fiarbă, iar spre final, când s-a colora apa, pui și ouăle și le lași să fiarbă. Recomand să nu fierbem ouăle foarte mult, e o tendință să…