17.2 C
București
duminică, 21 aprilie 2024

Cătălin Drulă: Cătălin Predoiu ar trebui să demisioneze. Reprimare de proteste, dosare la comandă, PNL nu mai are absolut nicio urmă de ceva liberal, ia măsuri împotriva poporului român (VIDEO)

Publicat peReacția forțelor de ordine la protestele transportatorilor și fermierilor a fost jalnică pentru o democrație, a declarat deputatul Cătălin Drulă, liderul USR, miercuri, pe B1 TV, la „Politica Zilei” cu Ioana Constantin, arătându-se de părere că s-ar impune demisia lui Cătălin Predoiu de la Ministerul Afacerilor Interne.

Cătălin Drulă (USR), pe B1 TV: Cătălin Drulă ar trebui să demisioneze

Liderul USR consideră că ministrul de Interne ar trebui să demisioneze.

„În primul rând, apropo și de ce vorbeai, ar trebui un pic niște demisii pe la cei din Guvern, pe la domnul Predoiu, pentru că reacția forțelor de ordine direcționate de domnul Predoiu a fost jalnică pentru o democrație. Un activist civic e săltat, nici măcar de acasă, de la o adresă la care se întâmpla să se afle, pentru o postare mai contondentă pe Facebook. Alt luptător din ăsta din trupele speciale, care se folosesc la intervenții împotriva clanurilor mafiote, cu…Sursa: www.b1tv.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri