1 C
București
luni, 6 februarie 2023

Cătălin Drulă: ”Iohannis a promulgat legea PSD-PNL care pedepsește munca și sacrifică veniturile oamenilor/ A mai muncit o zi Iohannis, a mai pus o semnătură pe falimentul țării”

Publicat pe


Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a afirmat că preşedintele Klaus Iohannis a promulgat legea PSD-PNL care „pedepseşte munca şi sacrifică veniturile oamenilor în numele finanţării incompetenţei administraţiei actuale”, neţinând cont de românii care i-au spus că „proiectul nu e nici cinstit, nici eficient”, transmite Agerpres.ro.

„Klaus Iohannis a promulgat legea PSD-PNL care prevede că dacă munceşti două ore, trebuie să plăteşti pentru opt. Asta face un preşedinte cu presupus pedigree liberal, în plină criză, cu inflaţie-record de aproape 17% şi cu 35% din populaţie în risc de sărăcie. Această lege nu face decât să arate cât de mult contează pentru preşedinte vocea românilor care i-au spus în repetate rânduri că proiectul nu e nici cinstit, nici eficient. Pedepseşte munca şi sacrifică veniturile oamenilor în numele finanţării incompetenţei administraţiei actuale. Şi arată, mai ales, cât de greţos este cinismul Coaliţiei PSD-PNL, care promitea solemn că nu vor exista taxe noi sau taxe mărite. A mai muncit o zi Klaus Iohannis. A mai pus o semnătură pe falimentul ţării”, a scris Drulă, miercuri, pe Facebook.

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, marţi, legea care aduce modificări Codului fiscal.

Actul normativ promulgat vizează aprobarea Ordonanţei Guvernului nr. 16/2022 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal, abrogarea unor acte normative şi alte măsuri financiar-fiscale.

Legea menţionează că noul mod de calcul al impozitelor pe clădiri pe baza grilei notariale va fi aplicat de la 1 ianuarie 2025. De asemenea, actul normativ mai prevede, printre altele, ca suprataxarea contractelor de muncă part-time să rămână în continuare aşa cum este prevăzută în Ordonanţa Guvernului 16/2022 de modificare a Codului fiscal.

sursa: Agerpres.roSursa: www.g4media.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri