27.9 C
București
marți, 26 septembrie 2023

Cătălin Zamfir, către Virgil Popescu. Ai fost preș în fața OMV! Chiar nu ți-e rușine?

Publicat pe


Senatorul PSD Daniel Catalin Zamfir a lansat un atac pe Facebook dur la adresa fostului ministru al Energiei, Virgil Popescu. Acesta asusținut că nu a cedat presiunilor OMV, legat de legea offshore.

 “RAZBOINICUL LUMINII CU MIROS PUTUROS DE PETROL SI GAZE

Ce ai facut tu, Virgile? Nu ai cedat la presiunile OMW de a schimba legea off-shore?? D-aia au crescut benzinariile OMV pe care le administreaza familia ta?

Chiar nu ti-e rusine?

In tot mandatul tau ai fost pres in fata OMV! N-am sa insir aici toate favorurile facute lor, ma rezum doar sa-ti spun ca le-ai pus pe tava, Virgile, mega afacerea parcului fotovoltaic de la CE Oltenia, razboinic al luminii care te auto-zugravesti!

P.S:. Si pentru respectarea adevarului istoric, noi cei de la PSD am impus in coalitia de guvernare amendamentul cu dreptul de preemptiune al Statului roman. Ai fost ministrul energiei care a vandut interesul Romaniei si acum vrei sa pozezi in salvator.

Salut faptul ca si colegii din PNL, oameni responsabili, s-au debarasat de tine!”, este mesajul scris de senatorul PSD.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.

Sursa: www.cotidianul.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri