8.9 C
București
duminică, 27 noiembrie 2022

Câți bani a cheltuit Otilia Bilionera pe operațiile estetice: „De patru ani fac. Buzele mele sunt naturale”

Publicat peOtilia Bilionera a dezvăluit la ce operații estetice a intervenit și cât au costat-o procedurile de înfrumusețare. Despre faptul că s-a lăsat pe mâna medicului estetician a vorbit chiar ea în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Cântăreața a reintrat în atenția publicului după participarea la „Survivor România”, unde a reușit să se redescopere și să-și depășească limitele. Cu toate acestea, vedeta a mărturisit că s-a procopsit cu câteva probleme de sănătate după experiența din Republica Dominicană.

Otilia Bilionera se reface după „Survivor”

Deși a spus că ar mai participa încă o dată la „Survivor”, Otilia Bilionera nu s-a refăcut complet și spune că ține regim și urmează un tratament medicamentos.

„Eu încă mă refac. Nu știu cum am putut să mă îmbolnăvesc atât de urât. Dar îmi revin. Sunt din ce în ce mai bine. Țin regim, iau tratament. Nu mă mai doare stomacul atât de tare. Nu mai am grețurile alea. E spre bine. Sunt acasă și pot să mă îngrijesc corespunzător.

În afară de infecţia urinară cu care, practic, am plecat în competiţie, acolo m-am ales cu ulcer de la antibioticele luate pe stomacul gol şi cu ceva probleme cu ovarele din cauza frigului pe care îl înduram în timpul nopţii”, a spus Otilia Bilionera.

Ce intervenții chirurgicale și-a făcut artista

Otilia Bilionera a vorbit deschis despre operațiile estetice pe care și le-a făcut. Aceasta a cheltuit 3000 de euro pentru implanturile mamare, iar periodic apelează și la alte câteva proceduri de înfrumusețare.

„Implanturi, 3.000 de euro, în Turcia. Anual îmi fac două mezoterapii, 300 de euro e una, și un botox pe frunte și la ochi, în jur de 300-400 de euro. De patru ani fac. Buzele mele sunt naturale. Atât”, a spus Otilia Bilionera, potrivit cancan.ro.

Sursa: www.b1tv.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri