7.1 C
București
sâmbătă, 26 noiembrie 2022

Câți bani câștigă de fapt Gabriela Cristea. Celebra prezentatoare le-a făcut mărturisiri incredibile fanilor

Publicat pe


Gabriela Cristea, una dintre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare TV de la noi, a dezvăluit câți bani câștigă. Vedeta este foarte sinceră cu urmăritorii ei de pe rețelele de socializare și răspunde direct atunci când primește o întrebare.

Câți bani câștigă de fapt Gabriela Cristea: “Nu am averea lui Țiriac”

Întrebată de un urmăritor pe Instagram cât câștigă, Gabriela Cristea a decis să îi spună care este situația financiară a familiei sale. Prezentatoarea TV a mărturisit că este o femeie împlinită financiar, însă știe că este și loc de mai bine. Vedeta nu consideră că are o avere uriașă, dar are suficient cât să își poată face poftele atunci când își dorește ceva.

„Cred că sunt o femeie împlinită financiar, dar mereu e loc de mai bine. Nu am averea lui Țiriac, dar îmi pot permite câteva mici ‘excentricități’ dacă mi le doresc”, a scris Gabriela Cristea pe Instagram.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, casă de 200 000 de euro

Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au construit o casă care valorează nu mai puțin de 200 000 de euro. Prezentatoarea TV și soțul său mărturisesc că și-au proiectat singuri casa, iar acum sunt foarte mulțumiți de locuința lor. Fiind mare, este mai dificil de întreținut, dar nu se plâng. Sunt mândri că încet-încet și-au construit casa visurilor care are o piscină mare în mijlocul curții.

Piscina a costat aproximativ 20 000 de euro. Cei doi și-au dorit ca piscina să aibă apă sărată și chiar asta au făcut. Tavi Clonda a dezvăluit că au primit reducere și vecinii le-au dat o mână de ajutor, astfel că totul a costat aproximativ 20 000 de euro.

„Este electroliza. Îți face clor din sare și îți face și PH-ul. Pui sare la început, vreo 8 saci. Apa e sărată, nu cât apa mării, dar… E plăcut și exact cum trebuie. Apa de mare, apa cu sare le face foarte bine fetițelor. Noi am făcut-o anul trecut la gri, groapa, turnat, țevi. (…) Când am proiectat casa, țin minte și acum, am desenat-o mai întâi pe pământ. Când am intrat noi dintr-o cameră în alta, pe pământ, nu ziceam că e așa mare. Apoi am ridicat-o la roșu, apoi la alb, se cam restrângea spațiul. Noi doi suntem la fel”, au spus Gabriela Cristea și Tavi Clonda.

Sursa: www.ego.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri