8.2 C
București
joi, 24 noiembrie 2022

Caz ȘOCANT la Pitești. Un pensionar de 70 de ani, acuzat că a agresat sexual o fată de 15 ani

Publicat peFaptele de care este acuzat bărbatul, în vârstă de 70 de ani, s-au petrecut în urmă cu o lună. Pensionarul a luat la ocazie o copilă în vârstă de 15 ani, apoi a început să-i facă avansuri.

„Din cercetări, s-a stabilit că în ziua de 19 august 2022, o minoră de 15 ani, care a plecat cu un autovehicul de ocazie, a fost agresată sexual de către conducătorul autoturismului, identificat ulterior în persoana bărbatului de 70 de ani”, explică Biroul de Presă al IPJ Argeș, scrie Adevărul

Individul a fost reținut săptămâna aceasta, pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță și prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

„Bărbatul de 70 de ani, reținut de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești în cursul zilei de 22 septembrie, a fost prezentat în fața procurorilor (…) care au dispus cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar”, precizează IPJ Argeș.

De asemenea, prin măsura preventivă, pensionarului acuzat de agresiune sexuală i-au fost impuse, odată cu alte interdicții, și obligația de a nu se apropia și de a nu lua legătura prin nicio modalitate cu persoana vătămată, respectiv de a nu transporta, cu mașina, persoane de sex feminin.Sursa: www.realitatea.net

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri