8.9 C
București
joi, 18 aprilie 2024

Caz șocant! O femeie a fost ucisă de amant, după ce au petrecut o noapte împreună. Reacția criminalului, incredibilă: ”Am o veste bună și una proastă”

Publicat peO scenă ca din filmele de groază a avut loc în localitatea Mânzați, Vaslui. Duminică, 11 februarie 2024, femeia de 42 de ani a plecat de acasă, după ce s-a certat cu soțul.

Citește și Caz şocant în Capitală: Un individ mascat a vrut să dea foc unei case de amanet, cu tot cu angajatul în interior

Apoi, s-a oprit la magazinul din comună, după spusele vecinilor. De acolo femeia aa juns la casa unui bărbat singur, care îi era și vecin, în vârstă de 43 de ani.

Sătenii susțin că cei doi ar fi fost amanți, însă luni dimineața, după ce respectivul s-a trezit din beție, s-a dus la soțul victimei și le-a spus că aceasta a murit.

Fiica victimei, o tânără de 22 de ani, a suferit un șoc și a cerut ajutor unei vecine.

„Fata tremura din toate încheieturile, că și eu tremur și acum. A venit Cristi dimineață și l-a chemat pe tăticul ei la poartă și zice: ”Băi, Gheorghiță, am să îți dau o veste. Una bună și una rea”. ”Păi, ia…Sursa: www.romaniatv.net

Mai multe stiri

Ultimele Stiri