17.4 C
București
marți, 4 octombrie 2022

Ce a declarat Theo Rose despre Fulgy, fiul Vioricăi de la Clejani: „Nimeni nu are ce să-i zică, păcat că s-a pierdut așa”

Publicat pe


Vedeta a precizat, potrivit Libertatea, că îl știe pe Fulgy încă din liceu și că nu poate să vorbească despre el decât în cuvinte de laudă.

Aceasta și-l amintește ca fiind un băiat foarte talentat din punct de vedere artistic și care se pricepe să cânte la mai multe instrumente într-o manieră impresionantă.

De altfel, artista și-l amintește pe băiat ca fiind chiar olimpic în liceu și cu mult potențial.

Theo Rose, despre Fulgy: „E un pianist foarte bun și era foarte cuminte”

Vedeta precizează că are numai amintiri bune despre Fulgy din perioada liceului. Pe lângă faptul că îi laudă talentul artistic, aceasta spune că este și foarte muncitor, lăsând să se înțeleagă că a fost cumva surprinsă să audă că este implicat în diverse scandaluri.

Citește și:Ce a declarat Theo Rose despre veniturile sale și cum face banii

Cu toate acestea, acum, băiatul pare că a intrat într-o perioadă în care stă mai cuminte și nu se mai implică în varii scandaluri, implicit, nu le mai creează probleme părinților săi.

Theo Rose, pe de altă parte, suspectează că de vină pentru derapajul său este anturajul.

Citește și:Theo Rose, decizie cu privire la viața ei. Ce a declarat cântăreața despre locuința ei

Fulgy este foarte talentat. N-are nimeni ce să-i zică! E foarte bun pianist. E un pianist foarte bun. Când era mai mic, în liceu, Fulgy era olimpic, a spus ea, potrivit sursei citată.

Cântă foarte bine și la chitară bass. Foarte bun! E un copil foarte talentat și a și muncit. Muncea și studia întruna, adică așa mi-l amintesc eu pe Fulgy din liceu.

Nu știu… Poate că s-a alăturat unor anturaje dubioase. Eu așa tind să cred. Era foarte cuminte și cred că a vrut să iasă cumva din zona asta de cumințenie.

Eu cu Fulgy chiar aveam ce să vorbesc. Avea multe cunoștințe, era foarte curios, căuta, venea cu tot felul de idei, ne strângeam în săli și cântam împreună.

Era o chestie foarte mișto. Îmi pare rău dacă s-a pierdut așa… din drumul ăla. Cred că avea mare potențial, este de părere Theo Rose.

Jador a împlinit 27 de ani. Cum și-a sărbătorit ziua de naștere, după ce a dezvăluit că se confruntă cu probleme de sănă…Sursa: a1.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri