5.2 C
București
marți, 28 martie 2023

Ce a făcut o femeie din Italia pentru a obține pașaportul bebelușului ei care încă nu se născuse

Publicat peO tânără însărcinată din Italia nu a mai așteptat ca bebelușul să se nască și a mers la serviciul de pașapoarte pentru a obține mai repede pașaportul copilului. Femeia a recurs la acest tertip pentru a nu fi nevoită să aștepte luni în șir pentru eliberarea documentului.

Birourile de eliberare a pașapoartelor din Italia sunt copleșite de numărul mare de cereri, iar oamenii sunt nevoiți să aștepte luni întregi pentru a obține un astfel de document.

Italianca avea rezervată o vacanță în Mexic și, pentru a fi sigură că nu o ratează, a decis să solicite eliberarea unui pașaport pentru copilul pe care încă îl purta în pântece.

În momentul în care a trebuit să introducă CNP-ul bebelușului, pentru a face rezervarea, femeia a inventat codul în funcție de data pe care medicii au estimat-o pentru naștere.

Numai că socoteala femeii nu s-a potrivit cu ceea ce avea să se întâmple și bebelușul s-a născut la o lună distanță de data comunicată de medici. Așa că femeia a ajuns în situația stânjenitoare de a le explica autorităților italiene faptul că CNP-ul copilului, pe care l-a introdus inițial, nu corespunde cu cel real.

În final, cererea femeii a fost anulată, iar acum este nevoită să aștepte până când îi va fi preluată noua solicitare de eliberare a pașaportului bebelușului său, scrie antena3.ro.

Sursa: www.gandul.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri