21.5 C
București
sâmbătă, 3 iunie 2023

Ce a pățit Alexia Țalavutis, pe scenă, în fața a 6.000 de oameni: “Era un moment dramatic” VIDEO EXCLUSIV

Publicat pe


Artiștii trec prin numeroase momente, unele dificile, altele amuzante sau emoționante. Alexia Țalavutis ne-a făcut dezvăluiri, în exclusivitate pentru Ego.ro, despre un spectacol pe care l-a susținut în trecut, care a pus-o în impas. Vedeta nu s-a oprit din cântat, chiar dacă a căzut pe scenă, în timp ce o urmăreau 6.000 de oameni.

Alexia Țalavutis: “Am alunecat, bănuiesc că am călcat pe rochie”

Alexia Țalavutis ne-a făcut dezvăluiri și despre modul în care își îngrijește vocea, explicând că vara trecută a avut o problemă, fiind răgușită. Cântăreața a explicat că, atunci când vine vorba despre aceste clipe, cel mai bun este repausul vocal:

“Sinceră să fiu, nu mai fac ceva zilnic, așa cum făceam înainte. Știi cum este, atunci când îți este bine, nu te mai îngrijești atât de mult. Acesta este adevărul. Vara trecută am avut o problemă destul de mare cu gâtul, am avut și o emisiune pe care trebuia să o susțin live, în fiecare zi. Mi-a fost foarte dificil pentru că am răgușit. Am răgușit atât de tare încât nu se mai atingeau corzile vocale, iar eu trebuia să fiu acolo, live, să vorbesc ore în șir. A fost foarte dificil, dar nu aveai ce să faci, decât să taci în rest.

Citește și: Alexia dezvăluie secretul relației fericite cu soțul ei, Alex Fotea: „Este important timpul petrecut în doi”. Sunt împreună de 10 ani VIDEO EXCLUSIV

Eu asta am făcut, am tăcut. Dacă vrei să știi care este remediul în momentul în care vocea îți face probleme, este nevoie să taci, să faci pauză vocală. Mierea cam irită, să știi. Iau niște pastille care ajută ca mușchiul să se relaxeze. Intervine și stresul. Eu, când eram mică și aveam câte un concurs mai important, nu știu cum se făcea, dar înainte răceam. Au început: “Să scoatem amigdalele, să scoatem polipii!”. Ce să scoatem? Nu scoatem nimic! Am înțeles după că era vorba de emoția că vine concursul, de panică, de presiune. Dar, de la un moment dat încoace, a fost mai ușor, mai lejer.”

Cum a căzut pe scenă

Alexia Țalavutis ne-a vorbit și despre un moment din cariera ei, care, ulterior, a devenit amuzant. Vedeta și-a amintit că a căzut pe scenă, în timpul unui moment emoționant, chiar în fața a 6.000 de oameni care o priveau. Totuși, ea nu s-a oprit din cântat:

Citește și: Cum își îngrijește Alexia părul creț. Ritualul de la care vedeta nu se abate VIDEO EXCLUSIV

“Da, în fața a 6.000 de oameni. Am căzut pe scări la Arenele Romane, când era toată arena plină până la refuz. Eu eram într-o rochie roz lungă. Era un moment dramatic, cântam, eu aici, el acolo. Coboram pe niște scări în sincron. Pe ultimele 5 trepte am alunecat, bănuiesc că am călcat pe rochie, care era foarte moale. Eu atunci cântam, există și o filmare pe YouTube.

Nu m-am oprit absolut deloc. Am aterizat ca și cum nimic nu se întâmplase. Mai conta? (n.r. dacă se rupea rochia) Putea să se rupă și piciorul, aia era. Performance-ul trebuia să fie dus până la final. Dar nu am avut nimic, nici eu și nici rochia. Rochia era intactă, doar că eu am căzut, singura problemă era asta.”

Video: Dorin Marinuș

Sursa: www.ego.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri