18.1 C
București
duminică, 2 octombrie 2022

Ce ar face Dorian Popa pentru bani. Cântăreţul nu s-a sfiit să recunoască: „Importantă este remunerația”

Publicat peZilele trecute redacția Playtech vă povestea de afacerea de 70.000 de euro a celebrului Dorian Popa. Se pare că-i place atât de mult shaorma, încât a decis să își deschidă o shaormerie. Dar, spune vedeta într-un dialog cu Ego.ro, este un tip pragmatic. Așa că ar fi dispus să facă orice, atâta vreme cât remunerația este pe măsura talentului său. Așa o fi oare? Rămâne să aflăm împreună ce ar face Dorian Popa pentru bani.

Fanii au aflat ce ar face Dorian Popa pentru bani. „Importantă este remunerația”

„Eu sunt un tip pragmatic. Dă-mi cât trebuie și muncesc”, recunoaște Dorian Popa într-un video-interviu acordat celor de la Ego. Dar, întrebat ce ar face Dorian Popa pentru bani, vedeta a răspuns cât se poate de direct:

„Zici că mi-ai intrat în minte. Azi mergeam prin Vâlcea, mă duceam spre sală și am văzut niște alpiniști din ăia utilitari. Știi că m-a pus Shelly să mă urc cu el.

Mă uitam la ei și am zis că am făcut și asta. Pot să șterg și geamuri, da. Dar importantă este remunerația.

Eu sunt un tip pragmatic. Dă-mi cât trebuie și muncesc”, a mai spus Dorian Popa pentru EGO.ro.

„Împânzim țara cu shaormerii”

Așa cum spuneam la început, vedeta s-a decis să investească o sumă considerabilă într-o afacere cu shaorma. Zilele trecute Dorian Popa a fost văzut împărțind gratis celebra mâncare, așa că, decizia era una aproape inevitabilă. De altfel, în același dialog cu cei de la Ego.ro, Dorian Popa anunță că „Împânzim țara cu shaormerii.”

„Țineți-vă bine. Pentru că trebuie să se bucure și România de shaorma cu cartofi naturali, nu congelați. Eu dacă nu eram shaormar, dacă apărea vreun fashonist din ăla care mânca numai ovăz cu răbdări prăjite, înțelegeam.

Dar vedeți la mine pe platformele sociale shaorma de când exist eu, adică de 11-12 ani de carieră. Adică îți dai seama că deja sunt un profesionist în degustarea unei shaorma. O miros din prima cum s-ar spune”, a mai povestit Dorian Popa pentru EGO.ro.

Dacă va avea succes sau nu cu noua afacere, rămâne ca fanii și vedeta să afle în curând. Până atunci însă, vedeta spune că este generos cu angajații din restaurante, lăsând bacșișuri grase:

„Eu când intru în bucătărie intru să iau, mai iau niște cărniță, mai iau niște cartofi.

Băieții mei fac față și să știi că pentru a face față, la început, de fiecare dată când începem ziua, eu am un ritual.

Eu pun în borcanul de tips-uri (n.r. bacșiș) fiecăruia o anumită sumă, ca să-i stimulez”.

Sursa: playtech.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri