9.3 C
București
luni, 27 martie 2023

Ce au descoperit medicii legiști la autopsia lui Valeriu, tânărul din Vatra Dornei, care a murit pe masa de operație. Bărbatul a ajuns la spital pentru o operație la cot

Publicat pe  • Ce au descoperit medicii legiști la necropsia lui Valeriu
  • Tânărul ajunsese la spital pentru o intervenție la cot

Moartea lui Valeriu, tânărul din Vatra Dornei, care a venit la spital pentru o operație la cot, este, în continuare, învăluită în mister.

La două zile de la deces, medicii legiști au făcut autopsia bărbatului, care arată că ar fi murit în urma unui stop cardio-respirator, imediat după anestezie. Acestea sunt primele rezultate, iar în zilele următoare se va stabili clar ce a provocat decesul bărbatului.

Ce au descoperit medicii legiști în cazul morții lui Valeriu

Medicii legiști au descoperit că Valeriu a murit după anestezie, ca urmare a unui stop cardio-respirator.

Specialiștii mai spun că a fost cauzat de un edem pulmonar acut și hipertrofie ventriculară stângă, aspecte care contrazic spusele apropiaților, conform cărora bărbatul nu se știa cu probleme de sănătate.

Cu toate că a avut loc autopsia, acestea sunt primele rezultate, iar în zilele următoare se va stabili cu exactitate cauza morții, dar și dacă a existat vreo legătură între anestezie și deces, moarte care este considerată suspectă.

Cercetările continuă și a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Bărbatul a venit la spital pentru o operație la cot

Valeriu a căzut la un meci de fotbal și a ajuns la spital la începutul lunii martie, atunci când a fost programat pentru o intervenție care urma să aibă loc o săptămână mai târziu.

La acel moment, tânărul acuza dureri și aștepta ca intervenția la cot să aibă loc cât mai repede, după ce s-a ales cu o fractură.

Timp de două zile, bărbatul a fost sub supravegherea medicilor, atunci când i-au fost făcute mai multe analize. Doctorii nu au constatat nimic în neregulă și au decis să fie operat pe 15 martie.

Imediat după ce i s-a făcut anestezie, Valeriu a făcut stop cardio-respirator, iar intervenția nu a mai avut loc.

Citește și: Cine este Valeriu, tânărul de 28 de ani care a murit pe masa de operaţie, la un spital din Vatra Dornei. A mers acolo pentru o intervenţie la cot, după ce se accidentase la fotbal

Sursa: spynews.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri