15.6 C
București
miercuri, 4 octombrie 2023

Ce au PĂȚIT turiștii care s-au luat la bătaie cu salvamarii din Eforie Nord, pentru că nu erau lăsați să intre în marea agitată

Publicat pePoliţiştii din Constanța au deschis un dosar penal, în cazul turiștilor din stațiunea Eforie Nord care s-au luat la bătaie cu salvamarii de pe plajă.  Aceștia nu îi lăsau să intre în marea agitată, cu valuri înalte. De altfel, era arborat steagul roșu, ceea ce înseamnă că scăldatul era interzis.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa a informat, miercuri, prin intermediul unui comunicat de presă, citat de Agerpres, că pe 15 august, în jurul orei 17.40, poliţişti din cadrul Poliţiei staţiunii Eforie au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe o plajă din staţiune, ar fi avut loc o agresiune fizică, între mai multe persoane. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă.

„În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că trei persoane nu ar fi respectat indicaţiile salvamarilor, steagul roşu fiind arborat, conflictul dintre acestea şi salvamari fiind spontan. Două persoane au fost transportate la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale”, se arată în comunicat.

Scandalul a început în momentul în care un turist a aruncat o piatră în direcția unui salvamar care se afla pe un skijet, declanșând astfel o reacție violentă în lanț. Alți bărbați de pe plajă s-au alăturat confruntării, iar situația a escaladat rapid, inclusiv prin implicarea partenerelor bărbaților agresivi și a colegilor salvamarului atacat.

În acest caz, poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Sursa: www.gandul.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri