25.9 C
București
miercuri, 10 august 2022

Ce cadou își dorește Gabriela Prisăcariu din partea soțului ei, Dani Oțil: ”Poate vii acasă cu mâna goală” / FOTO

Publicat pe  • Ce cadou vrea Gabriela Prisăcariu din partea soțului
  • Iată ce a mărturisit vedeta!

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar cei doi au o relație deschisă și sinceră chiar și pe rețelele de socializare. Cei doi au o comunitate destul de mare mediul online și împărtășesc cu fanii fiecare detaliu din viața lor.

Ce cadou vrea Gabriela Prisăcariu din partea soțului

Gabriela Prisăcariu a profitat de ocazia că în platoul de la Neatza cu Răzvan și Dani au fost prezenți niște cățeluși care vor fi dați spre adopție, iar soția prezentatoruluiTV a profitat de moment și nu a ezitat să-i mărturisească pe rețelele de socializare ce cadou își dorește. Iată mesajul transmis de Gabriela Prisăcariu!

Dani Oțil este cel care a postat o serie de fotografii pe rețelele de socializare cu cățelușii, iar soția sa i-a transmis să nu vină cu mâna goală acasă, semn că își dorește un asemenea cadou din partea soțului ei.

”Poate vii acasă cu mâna goală”, a scris Gabriela Prisăcariu pe rețelele de socializare.

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au împreună un băiețel

Dani Oțil și soția sa, Gabriela Prisăcariu au devenit părinți pentru prima dată în toamna anului trecut, iar fiul lor a împlinit luna aceasta șase luni. Micuțul Luca Tiago le aduce zâmbetul pe buze în fiecare zi părinților săi, iar cei doi împărtășesc fiecare moment din viața lor în mediul online.

Citește și: Gabriela Prisăcariu, dans spectaculos la ziua de naștere a unei prietene. Cum a reacționat Dani Oțil când a văzut-o: „Bine că…” / FOTO

Sursa: spynews.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri