28.2 C
București
sâmbătă, 30 septembrie 2023

Ce fac locuitorii din Kiev în plin război, în timp ce soldații ucraineni mor pe front. Dezvăluire scandaloasă

Publicat pe


Chiar dacă soldații ucraineni își dau viața pentru a-și apăra țara în fața invadatorilor ruși, locuitorii din Kiev petrec de zor în aceste vremuri grele.

Această dezvăluire a fost făcută de iubita unui soldat ucrainean care luptă pe front. Ea a mărturisit că este șocată de faptul că oamenii petrec și socializează în Kiev în timp ce războiul împotriva Rusiei se desfășoară.

Iulia Paltseva este recepționeră la un hotel din capitala Ucrainei și a mărturisit pentru The Washington Post că „Toți acei oameni care dansează și zâmbesc ar trebui să își amintească faptul că există acei soldați ca prietenul meu în tranșee fără nicio rotație și care sunt bombardați în fiecare zi”.

Paltseva, în vârstă de 36 de ani, a declarat că prietenul ei se află în prezent pe linia frontului și că va lupta în curând în apropierea orașului Bahmut, ras de fața pâmântului de artileria rusă, potrivit Insider.

Contraofensiva Ucrainei, tot mai lentă

Mulți ucraineni au sperat mult-așteptata contraofensivă ucraineană ar fi dus la un progres, dar trupele Kievului au fost ținute în loc de apărarea Rusiei și, astfel, au apărut dezamăgiri în rândul populației.

Citește și


vladimir putin

„Așteptările noastre erau mai mari. Dacă se continuă, se desfășoară încet”, a declarat ea pentru Post.

Ucraina este blocată într-o luptă împotriva apărării extinse a Rusiei, care include kilometri de tranșee adânci, câmpuri minate pline de explozibili și capcane și șanțuri antitanc care îi împiedică pe soldații de la Kiev să își folosească prețioasele tancuri Leopard și vehicule de luptă Bradley furnizate de Occident.Sursa: stirileprotv.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri