5.2 C
București
marți, 28 martie 2023

Ce face Jojo pentru a se menține slabă: “Metabolismul se schimbă foarte mult după 40 de ani”. Actrița din Clanul a dezvăluit trucul său uimitor

Publicat pe


Este una dintre cele mai îndrăgite actrițe de la noi și chiar dacă o bună bucată de vreme dispăruse din lumina reflectoarelor, rolul lui Jojo din serialul Clanul a adus-o din nou în prim-plan. Ceea ce au remarcat fanii, pe lângă talentul și modul unic de a interpreta personajul Magdei Udrea, soția interlopului Bebe Măcelaru, este și silueta impecabilă a actriței. Ea a vorbit recent despre secretele siluetei sale de fotomodel. Iată ce face pentru a se menține slabă.

Ce face Jojo pentru a se menține slabă: “Metabolismul se schimbă foarte mult după 40 de ani”

La cei 41 de ani ai săi, Cătălina Grama, alias Jojo, arată impecabil. Deși recunoaște că după vârsta de 40 de ani, metabolismul unei persoane devine tot mai lent, ceea ce favorizează acumularea kilogramelor, la ea pare că această regulă nu se aplică.

Are însă un secret care o face să se mențină în formă și pe care l-a dezvăluit în cadrul unui interviu recent. Cătălina Grama a dezvăluit că este adepta postului intermitent și obișnuiește să consume alimente abia după ora 14:00.

„Nu mai mănânc până la ora 14.00 de o perioadă încoace. Țin un fel de fasting și nu mai mănânc până în ora 14.00, mănânc după ora 14.00, dar de fiecare dată beau o cafea cu mult lapte. Trebuie să mă mențin, metabolismul se schimbă foarte mult după 40 de ani și atunci există tot felul de tehnici.”, a declarat Jojo pentru unica.ro.

Ce face Jojo pentru a se menține slabă

Citește și: „De ce vrea Cătălina Grama să scape de numele de scenă Jojo: „Când ai apelative ca Cher e fain, dar, pe bune, să-ți zică copiii din cartier „tanti Jojo” e ciudat” EXCLUSIV

Ce beneficii are de pe urma postului intermitent: „Mă ajută foarte mult”

Ea a mărturisit că a fost nevoită să își schimbe obiceiurile alimentare, deși nu a fost niciodată adepta exceselor culinare. A început să țină post intermitent în urmă cu trei luni și chiar dacă recunoaște că nu a slăbit în această perioadă, fastingul a ajutat-o să se mențină în formă și să îi ofere energie. În plus, în urma adoptării acestui stil de viață a avut parte și de alte beneficii.

„Ultima oară aveam un regim de viață sănătos, numai că nu este suficient și atunci trebuie să intervină o latură de fasting din când în când, periodic, nu trebuie să faci asta toată viața. E minunat dacă poți toată viața, însă este aproape imposibil.

Acum vreo 3 luni am început. Nu am slăbit deloc, dar mă ajută foarte mult să mă mențin, mă ține în formă, fastingul are mai multe beneficii și pe partea de sănătate, îți dă mai multă energie, te ține în ritm.

Cred că ajută foarte mult pe partea asta de detox și atunci în mod normal dacă elimini toxinele din organism, da, îți dai un refresh peste tot. Ajută memoria foarte mult, pentru că nu mai e încărcat organismul și eu lucrez foarte mult cu asta, așa că am nevoie de un refresh din când în când. Îl țin cât o să rezist, nu mi-am propus nimic.”, a mărturisit Cătălina Grama.

Citește și: „De ce fiica Cătălinei Grama nu se uită la serialul Clanul: „S-a speriat. Achim însă este un mare fan”. Ce se întâmplă cu Magda în noul sezon VIDEO EXCLUSIV

Sursa: www.ego.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri