7.1 C
București
sâmbătă, 26 noiembrie 2022

Ce i-a arătat Anamaria Prodan pe telefon lui Reghecampf. Imaginile l-au înfuriat

Publicat peAnamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt implicați într-un scandal fără precedent. Cei doi s-au bătut în stradă și s-au ales cu două dosare penale. Se pare că relația celor doi a ajuns la punctul culminant și nu mai poate să fie reparată. Vedetele încă nu au reușit să divorțeze oficial, dar evită să petreacă timpul împreună. Aproape fiecare întâlnire a foștilor parteneri se termină cu probleme.

Mărul discordiei între ex-parteneri

Impresara a dezvăluit, recent, că nu îl mai suportă pe fostul soț și a oferit câteva detalii despre conflictul izbucnit, zilele trecute, în Snagov. Potrivit acesteia, totul a pornit de la niște imagini de pe telefon. Antrenorul le-a văzut și a „înnebunit”.

„Cred că cine îl sfătuiește, o face foarte rău. Există imagini filmate, de la A la Z, le-am dat și aseară la poliție. Finul meu a făcut filmarea, de frică să nu esclaladeze scandalul. Această filmare începe cu mine când îi arătam câte sute de articole sunt despre noi și să terminăm povestea, dar el mă înjura, cu mâinile la spate, mândru de el.

Ceea ce se vede este un bărbat mic care mă lovește, iar el se duce și dă declarații că nu m-a lovit. Faptul că te duci și faci așa ceva, iar eu nu dau în el ca într-un străin. Pe mine nu are cum să mă bată nimeni, dar mi-am adus aminte că este tatăl copiilor mei.

De-a lungul relației noastre am avut momente în care plângeam pe stradă, în intersecție, că nu știam ce să fac ca să salvez căsnicia. El mă șantajează cu înregistrări de acum 3 ani, când îl amenințam eu cu imaginile cu amanta. El este în țară de o săptămână, dar n-a sunat deloc copilul să vină să-l vadă. El face totul doar pentru presă”, a afirmat Anamaria Prodan, citată de  realitatea.net.

Anamaria Prodan, acuzații grave la adresa antrenorului

Anamaria Prodan a fost de neoprit. Ex-partenera lui Reghecampf a vorbit și scopul vizitei al antrenorului. Femeia spune că a fost bătută și batjocorită de alesul Corinei Caciuc.

„A venit să aducă o invitație la botez fostului nostru naș, care stă lângă noi. A stat acolo, dar am înțeles că îi era frică să intre. Dacă e treaz, nu are curaj nici să respire în fața mea. Probabil a văzut că nu sunt acasă și a intrat prin spate. Bona i-a spus să plece, dar nu a vrut.

A venit peste Bebeto ca să-l ia și să plece cu el, iar cel mic i-a spus că nu vrea să plece. Bona m-a sunat. L-am întrebat de ce a venit? Să terorizeze copilul? A urmat o serie de înjurături. I-am spus că sun la poliție, iar el a plecat la petrecere. Când a venit acasă i-am văzut mașina șoferului, același om care mi-a pus microfoane în casă la îndemnul lui Reghecampf.

L-a sunat și a ieșit, a făcut 3 pași și ne-am oprit în locul în care au început filmările. Mi-a dat o palmă, un pumn, l-am rugat să nu mai dea, dar nu puteam sta cu mâinile în sân. Eu nu-l mai recunosc”, a dezvăluit  impresara, pentru sursa citată.

Sursa: www.b1tv.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri