25.5 C
București
miercuri, 6 iulie 2022

Ce i-a interzis Iulia Albu fiicei sale, Mikaela. "Școala nu este un loc unde îți expui garderoba"

Publicat pe


Iulia Albu nu se joacă atunci când vine vorba de niște regului ce țin, mai ales, de stil.

Criticul de modă este foarte exigent atunci când vine vorba și de alimentație, folosirea tehnologiei și somnul, potrivit Libertatea.

Fiica ei, în vârstă de 13 ani arată ca o păpușică și a impresionat dintotdeauna prin frumusețea ei. Însă, când vine vorba de a-și etala ținutele, mama sa, Iulia Albu, i-a pus limite.

Iulia Albu, despre restricțiile Mikaelei: „Sunt exigentă în ceea ce privește mâncatul, somnul şi accesul limitat pe device-uri. Și nu aş spune că exagerez deloc”

Aceasta i-a explicat că poate să îmbrace absolut orice ținută dorește, însă aceasta să fie conformă cu mediul în care merge.

Citește și:

Mai exact, Mikaela nu poartă hanorace largi sau ținute sofisticate atunci când merge la școală, pentru că acolo, potrivit Iuliei Albu, merge să învețe și să socilalizeze, nu să-și expună garderoba.

Sunt foarte strictă în ceea ce privește ținuta pe care Mikaela trebuie să o poarte la şcoală. Nu sunt de acord să se expună cu branduri, blinguri, hanorace oversized. Nu în acel mediu. În rest, poate purta orice dorește, a spus Iulia Albu, potrivit sursei citată.

Citește și:

Sunt exigentă în ceea ce privește mâncatul, somnul şi accesul limitat pe device-uri. Și nu aş spune că exagerez deloc.Ultima oară i-am spus NU Mikaelei când s-a îmbrăcat de „bal” pentru a merge la şcoală, a adăugat ea.

Ținuta era absolut genială, apropo, dar am pus-o să se schimbe şi să o folosească în altă ocazie. Școala nu este un loc în care să îți expui garderoba.

La şcoală mergi pentru a învăţa şi a socializa, a conchis Iulia Albu.

Cu cine se iubește Andreea Antonescu de ceva timp. Artista s-a declarat total îndrăgostită…Sursa: a1.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri