31 C
București
miercuri, 6 iulie 2022

Ce judecător i-a dat Elenei Udrea pontul să fugă?

Publicat pe


Elena Udrea nu a fugit din țară nici în urmă cu o lună, cu o săptămână sau cu o zi… Cu toate că, în mod oficial cel puțin, informațiile publice despre termenul de judecată de la Înalta Curte de Casație și Justiție erau aceleași.

Numai că, stranie coincidență, femeia care la un moment dat aspira chiar să devină Președintele României a fugit, la propriu, doar cu câteva ore înainte de pronunțarea sentinței. Disperarea acesteia arătând că, fără putință de tăgadă, Elena Udrea a fost informată ”la timp”, chiar dacă și în ultima clipă, că sentința Curții Supreme îi va fi una defavorabilă.

Băsismul moare, dar nu se predă!

Astfel că după reținerea în cele din urmă a Elenei Udrea în Bulgaria, aproape de frontiera cu Grecia, prioritatea absolută a organelor de anchetă ar trebui să fie urmărirea pistei despre cine a avertizat-o pe aceasta că trebuie să fugă! Și că sigur completul format din 5 judecători va urma să o bage în pușcărie, la propriu… Ceea ce nu se poate traduce decât prin amara constatare că ”băsismul” din sistem încă rezistă! Și face orice pentru a nu se pune mai multă presiune ”decât trebuie” pe Elena Udrea. Cea care, cel puțin până acum, nu a vorbit…

Sursa: www.national.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri