4.3 C
București
marți, 29 noiembrie 2022

Ce mândrie cu asemenea staruri!

Publicat pe


Polonezii au cu ce se mândri. Robert Lewandowski, jucătorul echipei Bayern Munchen, a fost printre primii care au felicitat-o pe compatrioata sa Iga Swiatek, după succesul de la Roland Garros, relatează Eurosport.

„Succesul de azi a confirmat că Iga este cea mai bună din lume, a câștigat încă un Roland Garros. Eu personal sunt foarte fericit că am putut să o urmăresc live, pentru că nu prea am astfel de șanse în cariera mea, în viața mea. Așa că atunci când am ocazia, profit. Și când Iga câștigă, este ceva fantastic, o combinație perfectă”, a comentat Robert Lewandowski.
Starul lui Bayern a povestit cum a trăit meci din tribune: „Emoțiile au fost acolo. Dar m-am uitat la multe alte lucruri diferite, la aspecte mai tehnice. La felul în care Iga și adversara ei, Coco, își mișcau picioarele, fac acești pași mici… Dar la sfârșitul zilei am fost foarte fericit atunci când ea a câștigat, acesta a fost obiectivul principal pentru azi. Sunt super fericit. Încă un mare succes astăzi și mă bazez pe mai multe în viitorul apropiat”.

The post Ce mândrie cu asemenea staruri! appeared first on Cotidianul RO.Sursa: www.cotidianul.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri