-3.2 C
București
miercuri, 8 februarie 2023

Ce obișnuiește să facă Gina Pistol cu fiica ei, Josephine, în fiecare dimineață: „Înseamnă foarte mult pentru noi”

Publicat pe


Vedeta Antena 1 a devenit mamă, pentru prima oară, la vârsta de 41 de ani. Prezentatoarea de la Chefi la cuțite a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, la începutul lui martie 2021. Micuța Josephine are un an jumătate și crește pe zi ce trece tot mai armonios.

Citește și: Gina Pistol, imagine de pus în ramă cu micuța Josephine. Cum și-a fotografiat vedeta fiica

Ce obișnuiește să facă Gina Pistol cu fiica ei, Josephine, în fiecare dimineață. Cele două au un ritual special

Frumoasei prezentatoare de la Chefi la cuțite i s-a schimbat viața după ce a născut. Gina Pistol este extrem de mândră de fiica ei, care pe zi ce trece crește și se dezvoltă tot mai mult. Atât ea, cât și iubitul ei se distrează copios alături de fetița lor, în vârstă de un an și jumătate.

Într-un interviu acordat pentru TVMania, Gina Pistol a povestit ce obișnuiește să facă cu Josephine în fiecare dimineață.

„Atunci când reuşim să fim acasă amândoi, avem rutina noastră cu Josephine. Punem muzică şi dansăm, încă de dimineaţă – e cel mai bun exerciţiu de cardio pe care fiica noastră îl face cu noi, stăm împreună, mâncăm în tihnă, o băgăm împreună la somnul de după-amiază, citim poveşti… E o rutină banală pentru mulţi oameni, dar pentru noi înseamnă foarte mult”, a declarat Gina Pistol.

Ea a dezvăluit și de ce anume este interesată micuța Josephine, care de la o vreme este interesată de produsele de îngrijire ale mamei.

„Cred că preferă livingul, pentru că este locul în care noi stăm în fiecare dimineaţă, ascultăm muzică, dansăm, citim… În rest, vine lângă mine atunci când îmi pregătesc ţinuta, se uită, atinge anumite obiecte, dar îi explic ca unui om mare, unde are voie şi unde nu şi înţelege.

Se mai uită în trusa mea de machiaj, ia pensulele, se joacă cu căpăcelele de la creioane, dar îi explic să aibă grijă să nu le spargă. E un copil foarte cuminte, nu trebuie să îi spun de două ori că nu e bine să facă anumite lucruri. E incredibil când de mult pot înţelege nişte copii”, a mai continuat prezentatoarea TV, pentru sursa citată.

Citește și: Motivul neștiut pentru care Gina Pistol a mers în vacanță doar cu Josephine. De ce nu le-a însoțit și Smiley

Unde își va petrece sărbătorile Gina Pistol

Odată ce programul de la Chefi la cuțite s-a terminat, vedeta Antena 1 și-a planificat și perioada de sărbători.

„Crăciunul îl petrecem în familie, vom merge la părinţii lui Andrei, împreună cu fratele lui şi cu iubita lui, iar de Revelion, Andrei va avea cântări la munte și noi vom merge cu el. Apoi, vom pleca în vacanţă”, a mai povestit ea, pentru sursa anterioară.

La un moment dat, Gina Pistol a mărturisit pe pagina sa de Instagram că are anumite obiective pentru anul următor.

„Am zis că eu nu fac planuri de viitor, dar vreau la anul să am mai multă grijă de mine, de mintea mea, de trupul și de sufletul meu. Eu ca să fiu așa cum mă cunosc oamenii dragi trebuie să fiu un pic în echilibru cu mine și cu ce se întâmplă în jurul meu.

Vreau să fiu o mamă bună și o iubită bună, și o fiică bună, și o soră bună, și o prietenă bună. Mă ajută sportul mult, trebuie să fac și niște terapie, vreau să călătoresc mai mult prin țară, mi-e dor de natură. Vreau să fac așa mai multe pentru mine și pentru familia mea. O să fiu ‘new year, new me’”, a povestit Gina pe InstaStory.

Daniela Gyorfi, primele detalii despre moștenirea uriașă. Ce sumă a primit de pe urma mamei sale, la nouă ani de la dece…Sursa: a1.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri