1.8 C
București
duminică, 4 decembrie 2022

Ce relație a avut Regina Elisabeta cu unica ei fiică. Prințesa Anne i-a fost alături până în ultima clipă

Publicat pe


Ce relație a avut Regina Elisabeta cu unica ei fiică. Prințesa Anne este unica fiică a Reginei Elisabeta a II-a și a Regelui Philp, care încetat din viață pe 8 aprilie 2021. În afară de Prințesa Anne, cuplul regal a mai avut trei băieți: pe Regele Charles al III-lea, moștenitorul tronului, Prințul Andrew și Prințul Edward. În ultimele clipe de viață ale suveranei, i-au fost alături doar fiica sa și actualul monarh.

Ce relație a avut Regina Elisabeta cu unica ei fiică

Prințesa Anne a venit pe lume pe 15 august 1950, la doi ani de la nașterea primului băiat al familiei regale, Prințul Charles, actualul rege al Marii Britanii. Regina Elisabeta și fiica sa au avut întotdeauna o relație foarte bună.

În copilărie, fiica celui mai longeviv monarh britanic din istorie a fost o fire mai extrovertită față de fratele ei mai mare, care a fost trimis, de către tatăl lor, Regele Philip, la un internat din Scoția pentru a scăpa de timiditate.

În adolescență, Anne a fost o rebelă și chiar îi tachina pe paparazzi, la un moment dat fiind implicată și într-o idilă cu un fost bodyguard.

Între anii 1973-1992, Prințesa Anne a fost căsătorită cu Mark Phillips, cu care are doi copii: Zara Tindall și Peter Phillips. În prezent este căsătorită cu Sir Timothy Laurence.

Ce relație a avut Regina Elisabeta cu unica ei fiică

Ea este mama și regină. I-a păsat de noi ca oricărei alte mame

Prințesa Anne și Regele Charles al III-lea, au fost primii care au ajuns lângă mama lor în ultima ei zi de viață. Din momentul în care Elisabeta a II-a și-a dat ultima suflare, Anne a rămas la Balmoral, pentru a escorta sicriul cu trupul neînsuflețit al mamei sale.

Ulterior, ea s-a declarat copleșită de compasiunea arătată de oameni și a ținut să le mulțumească tuturor pentru mesajele de condoleanțe trimise.

Prințesa Anne a mărturisit că se simte norocoasă că a putut fi alături de mama ei în ultima zi din viața ei.

Anne era preferata tatălui său, dar în timp a ajuns să aibă o relație mai apropiată de mama ei.

Fiica reginei Elisabeta a II-a este cunoscută drept una dintre cele mai muncitoare membre ale Casei Regale Britanice. Un biograf al familiei regale a spus despre ea că „nu se plânge niciodată”, indiferent de sarcinile care i-ar fi atribuite.

În trecut, Prințesa Anne s-a arătat deranjată de speculațiile potrivit cărora mamei sale nu i-ar fi păsat de copii. Cu ani în urmă ea a declarat într-un interviu pentru BBC:

„Ea este mama și regină. I-a păsat de noi ca oricărei alte mame.”

Sursa: www.ego.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri