5 C
București
luni, 28 noiembrie 2022

Ce rutină de îngrijire are Ileana Badiu, la 48 de ani. Cum reușește să se mențină într-o formă extraordinară

Publicat pe


Ileana Badiu este foarte atentă la aspectul său fizic și nu numai. Vedeta a dezvăluit la Ego Life care este rutina ei în ceea ce privește tenul său, dar și întreg organismul.

Ce rutină de îngrijire are Ileana Badiu, la 48 de ani: “Simt că trebuie să compensez declinul organismului”

Ileana Badiu a declarat în timpul discuției cu Dana Săvuică și medicul Roxana Lungoci ce face zilnic pentru a avea grijă de tenul și de corpul ei. Vedeta a decis ca după vârsta de 40 de ani să meargă mai des să își facă analize, astfel aflând că are mai multe carențe de vitamine. De asemenea, mănâncă sănătos și bea multă apă. Recunoaște însă că atunci când merge în vacanță mai uită de aceste reguli, însă imediat cum revine are grijă din nou la alimentație.

“Rutina mea a devenit mult mai meticuloasă de când simt că trebuie să compensez declinul organismului. Eu iau suplimente si colagen. Iau colagen de pe la vreo 40 de ani. Înainte luam cure de 3 luni, acum, la aproximativ 40 de ani, iau zilnic. Am vorbit cu medici, am testat pe pielea mea, am făcut niște teste. Mă bucur ca am vorbit despre menopauză pentru ca ai nevoie de un rebranding aici. Daca psihicul tău te duce în direcția aia, acolo vei ajunge dacă îl lași astfel. Daca te consideri bătrână, o să și fii bătrână.

Pentru că la mine a intrat foarte devreme menopauză, extrem de devreme și neașteptat, la 44 de ani, m-am analizat si am făcut toate demersurile pentru a stopa si a mă acomoda cu declinul hormonal pentru a nu fi groaznic și traumatizant. M-am investigat si am observat carente de vitamine. De vitamine D, am reglat asta. Am avut carente de vitamina E. AM luat Omega și iau acum in cicluri de câte 3 luni, pauză. Ai nevoie când nu mai ai bariera de estrogen. Eu mănânc foarte sănătos, iar colagen iau. Beau multa apă. Mănânc conștient. Câteodată plec în vacanță și nu mai țin cont, dar în rest, sunt atentă”, spune Ileana Badiu.

Ce rutină de îngrijire are Ileana Badiu

Ileana Badiu face cure de detox: “Eu mă resetez”

Ileana Badiu a declarat la Ego Life că de două ori pe an face cure de detox. Timp de șapte zile nu mănâncă nimic, doar bea sucuri naturale. Vedeta dezvăluie că analizele îi sunt bune și face acest lucru în mod controlat. Ileana Badiu susține că astfel totul revine la normal, se resetează.

“Eu fac de 12 ani mă duc de 2 ori pe an și fac cure de detox, complet fasting pentru 7 zile. Nu mănânc nimic, doar beau lichid, sucuri naturale, câteodată cu puține fructoze. O fac controlat, la mine analizele sunt bune. Revine totul la normal și îl mențin, eu mă resetez. Acolo e un întreg proces, sunt multe, alături de curățarea colonului, tenul devine perfect, alături de pori. Te culci devreme, te destresezi, faci yoga si sport. Eu fac 5 ore de sport pe zi”, a mai spus Ileana Badiu.

Sursa: www.ego.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri