19.4 C
București
miercuri, 27 septembrie 2023

Ce să faci ca să te înțelegi cu soacra, în funcție de zodie

Publicat peAstfel, astrologia poate oferi o descriere a zodiei soacrei și principiile după care se poate ghida orice potențială nora sau mire. Astrologia poate fi considerată o modalitate bună de a dispune de unele instrumente care ne ajută să ne îmblânzim tiparele și să ne apropiem de soacra noastră, într-un mod pozitiv. Ce face astrologia atât de diferită, de originală este faptul că ne cunoaște nu numai zodia soacrei, ci și personalitatea noastră și ne oferă sfaturi despre cum ar trebui să ne comportăm.

În următoarele rânduri, vom explora strategiile pe care le poate folosi fiecare nora, în funcție de zodia soacrei, pentru a construi o relație mai apropiată și pozitivă. Cu toții dorim ca viața de familie să fie una fericită și sănătoasă, iar relația cu soacra poate fi esențială pentru a realiza acest lucru.

Daca soacra ta este Berbec…

Atunci ar trebui sa stii ca este o femeie foarte bine ancorata in realitate. De cele mai multe este incapatanata si nu se lasa convinsa cu absolut nimic. Trebuie sa te straduiesti foarte mult sa-i intri in gratii. Insa este o femeie cu un suflet mare, in ciuda faptului ca va fi greu sa te apropii de ea la inceput. Daca vrei sa faci ceva, atunci ai putea sa-i ceri sfatul. E o persoana foarte energica si te poate ajuta atunci cand ai nevoie. Iar daca intr-o zi vrei sa-i cumperi un cadou, ai putea lua in considerare faptul ca piatra pretioasa pe care o place este ametistul. In general se intelege foarte bine cu cei din zodia Leului sau a Sagetatorului.

Aceste 3 zodii sunt cele mai norocoase în dragoste până anul viitor. Cum le va ajuta Uranus retrograd

Daca soacra ta este Taur…

Trebuie sa stii ca soacra ta este o persoana foarte inimoasa, care iubeste ordinea si reuseste sa fie obiectiva chiar si atunci cand altii nu ar putea fi. Soacra ta are multa rabdare, asa ca este un bun ascultator atunci cand ai nevoie. Iti va acorda spatiul de care ai nevoie, dar va fi bucuroasa sa vada ca apelezi la ea si ca o tratezi ca pe o a doua mama. Uneori poate fi incapatanata, dar cine nu e? De regula, soacra ta isi asculta instinctele si cu siguranta nu a gresit cand a spus ca tu vei fi potrivita pentru fiul ei. Vrei sa-i cumperi un cadou? Atunci trebuie sa stii ca iubeste coralul si smaraldul. Dar chiar si o floare o poate face sa zambeasca. In general se intelege foarte bine cu Fecioarele si Capricornii.

Daca soacra ta este Gemeni…

Atunci iti va fi putin greu sa tii pasul cu ea. Desi este mai in varsta ca tine, are energie ca o tanara zvelta, de 18 ani. Este mereu activa, are multe lucruri de facut pe lista, in fiecare zi si are un optimism debordant. Daca soacra ta este Gemeni, te sfatuim insa sa ai grija, pentru ca uneori poate fi duala. Poate trece de la o stare la alta foarte usor, asa ca trebuie sa-ti alegi cu grija cuvintele pe care le folosesti cu ea, intrucat se supara din senin. Partea buna este ca ii trece la fel de repede. In cazul in care vezi…Sursa: www.realitatea.net

Mai multe stiri

Ultimele Stiri