14.4 C
București
miercuri, 22 mai 2024

Ce se întâmplă, de fapt, dacă întreții relații în timp ce ești GRAVIDĂ. Medicul Demetra Socolov trage un semnal de alarmă

Publicat pe


O veche dilemă adesea dezbătută în multe cupluri este acum demontată de un medic obstetrician din Iași, care a tras un semnal de alarmă cu privire la riscurile pe care le implică relațiile intime în timpul sarcinii.

Prof. dr. Demetra Socolov de la Maternitatea „Cuza Vodă” din Iași a explicat că astfel de activități intime între parteneri pot pune în pericol sarcina sau pot declanșa avortul sau nașterea prematură.

Potrivit doctorului Socolov, relațiile intime în timpul sarcinii sunt permise doar dacă sarcina decurge normal și nu există riscuri iminente, cum ar fi sângerări, contracții sau membrane rupte. Este esențial ca femeile însărcinate să discute cu medicul obstetrician înainte de a lua decizii în acest sens.

„Doamnele pot avea relații intime în timpul sarcinii, dacă nu au iminență de avort, în cazul contracțiilor și a colului scurtat, dacă nu pierd sânge și dacă nu sunt membrane rupte. În cazurile speciale, când este…Sursa: www.gandul.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri