22.8 C
București
sâmbătă, 3 iunie 2023

Ce spune Andreea Bănică despre infidelitatea din relație. Ce nu i-ar ierta niciodată soțului ei: ”Am pus stop” / VIDEO

Publicat pe


  • Ce spune Andreea Bănică despre infidelitatea din relație
  • Ce nu i-ar ierta niciodată soțului ei

Andreea Bănică și Lucian Mitrea formează un cuplu de 28 de ani, cunoscându-se în timpul liceului. Partenerul vedetei i-a fost și impresar pentru o perioadă, apoi lucrurile s-au schimbat. Ce a spus aceasta despre infidelitatea din relație.

Ce spune Andreea Bănică despre infidelitatea în cuplu

Andreea Bănică și Lucian Mitea formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbizul românesc. Aceștia sunt și părinții a doi copii frumoși și, cu toate că au trecut aproape 30 de ani de când se cunosc, se iubesc ca la început.

De-a lungul timpului au existat mai multe zvonuri cu privire la infidelitatea soțului, dar artista nu le-a acordat importanță, spunând că nu ar avea cum să se întâmple una ca asta. Cei doi au petrecut foarte mult timp împreună, mai ales că Lucian Mitea i-a fost impresar soției sale.

”Să nu fie geloși. Ea pleacă foarte mult de acasă, iar după 20 și ceva de ani, poți să spui că am fost 5 ani. Noi eram cam jumătate de săptămână împreună. Înainte eram non-stop și ne certam non-stop. Apoi m-a concediat și mi-a spus că nu mai sunt impresarul ei”, a spus Lucian Mitea la Antena Stars.

”L-am concediat”

Programul aglomerat din trecut al vedetei i-a făcut pe cei doi să stea și mai mult timp împreună. Fiindu-i impresar, soțul era mereu alături de Andreea Bănică, iar, la un moment dat, artista l-a concediat după ce au ajuns să se certe prea des.

”Nu mai plecăm atât de mult, înainte.. Până la un moment dat (n.r. s-au certat), apoi am pus stop. L-am concediat, s-a ocupat de afacerile familiei și a fost mult mai bine așa. Trebuia să luăm o pauză că eram mult prea mult împreună și ne certam din cauza meseriei. Ajunsese să fie pe scenă lângă mine să-mi dea sfaturi, i-am zis să nu mai vină, să mă lase în pace”, a spus Andreea Bănică.

CITEȘTE ȘI: Andreea Bănică, noi detalii despre starea de sănătate. Cu ce problemă se confruntă artista: „S-a întâmplat…”

Sursa: spynews.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri