14.5 C
București
marți, 7 mai 2024

Ce urmărește Ciolacu prin restrângerea atribuțiilor primarului Capitalei. Anticipează un eșec de proporții? „O dezavuare subtilă a doamnei Firea”

Publicat pe



A mai rămas aproximativ o luna și o săptămână până la alegerile locale, iar PSD de-abia a lansat-o în cursa pentru Capitală pe Gabriela Firea. Social-democrații sunt conștienți că este dificil pentru candidata lor să recupereze voturile necesare pentru a se putea bate la fotoliul de primar, în contextul în care o parte din electoratul ei este împărțit cu Cristian Popescu Piedone.

Astfel, președintele PSD, Marcel Ciolacu, pare că vrea să dezbrace de atribuții funcția de primar General al Capitalei. Acesta a declarat la lansarea candidatului susținut de PSD-PNL la Primăria Sectorului 4, Daniel Băluță, că este nevoie de o lege specială a Capitalei şi că „este evident” că dependenţa primarilor de sector „nu trebuie să fie atât de mare de primarul general”. De asemenea, premierul a readus în discuție, joi, 25 aprilie, la Timișoara, problema regionalizării României, vorbind despre o „comasare” a localităților.

Politologul Cristian…



Sursa: ziare.com

Mai multe stiri

Ultimele Stiri