28.2 C
București
sâmbătă, 30 septembrie 2023

Cel puțin 12 morți, printre care doi copii, și 50 de răniți într-o explozie la o benzinărie din Rusia

Publicat peCel puțin 12 persoane au murit, printre care doi copii, și 50 au fost rănite într-o explozie care a avut loc la o benzinărie din orașul Makhachkala din Daghestan, sudul Rusiei, luni seară, a informat agenția de știri TASS, potrivit Reuters.

ACTUALIZARE 00:54 – Numărul persoanelor ucise în explozia de la benzinărie a ajuns la 12, inclusiv doi copii, iar 50 de persoane au fost rănite, a informat serviciul de presă al Ministerului Sănătăţii din Daghestan.

Știrea inițială:

Cel puțin cinci persoane au murit și 10 au fost rănite într-o explozie la o benzinărie din orașul Makhachkala din Daghestan, sudul Rusiei, luni seară, a informat agenția de știri TASS, potrivit Reuters.

Incendiul a cuprins o suprafață de 500 de metri pătrați, a anunțat serviciul local de urgență. Potrivit autorităților, există riscul unor noi explozii și incendii, a informat agenția de presă RIA.

În videoclipurile de pe rețelele sociale se vede un incendiu mare și mai multe persoane rănite într-un spital local.

În unele postări făcute de ruși pe Telegram se vorbește de cel puțin 70 de victime – 10 morți, printre care și copii, date neconfirmate de autorități.

Sursa video: Mosckovskii TelegrafSursa: www.digi24.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri