21.5 C
București
sâmbătă, 3 iunie 2023

Cele mai norocoase și cele mai ghinioniste zodii. Mihai Voropchievici dezvăluie singurul mod în care nativii mai puţin norocoşi pot sparge ghinionul

Publicat peSpre exemplu, zodiile de foc par să fie cele mai norocoase în viaţă, urmate de zodiile de pământ, în timp ce zodiilor de apă şi de aer nu le merge totul ca uns.

De multe ori, în discuțiile cu cei din jur ne gândim la noroc și la ghinion: două cuvinte diametral opuse și care, de multe ori, creează discordie, în sensul că găsești un nativ dintr-o zodie care spune că e foarte norocos, iar apoi apare altul care susține că e cel mai ghinionist. Norocul vine doar dacă ai o gândire pozitivă. Dacă gândești pozitiv, vei avea parte de lucruri pozitive. Acesta e principalul mesaj de care trebuie să țină cont toți, indiferent de zodie.

Totuși, există persoane ceva mai norocoase. Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) sunt cele mai norocoase, de departe. Aici vorbim despre un noroc la bani. Toată lumea crede că dacă ai un noroc la bani, ești cel mai grozav. Trebuie să ai noroc și la sănătate, căci dacă nu ai sănătate, poți să ai câți bani vrei tu. Și atunci… e un ghinion că nu ești sănătos sau reflectă modul în care te comporți? Sfidarea și nepăsarea poate duce la astfel de probleme. Tocmai când zici că nu ți se poate întâmpla nimic te poți îmbolnăvi, de pildă”,  a spus Mihai Voropchevici pentru Fanatik.

De ce își atrag ghinionul în viață zodiile de apă și de aer

Zodiile de apă şi cele de aer îşi atrag necazurile în principal printr-o gândire negativă şi prin neimplicare.

Ghinionul mai e legat și de superstiții. Cel mai bine e să scoatem ghinionul din mentalul nostru și să lăsăm norocul, întotdeauna asociat cu gândirea pozitivă. Numai cu forța gândului putem elimina acest ghinion. Cei care sunt mai puțin activi, mai leneși, sunt în general cei născuți în zodii de apă sau de aer, adică șase zodii care, în viață, prin neimplicare, printr-o gândire mai puțin pozitivă nu fac decât să își atragă niște nereușite, nerezolvări. Sunt oameni care pot greși din dorința de a face ceva mai bine.

Aceste șase zodii care își pot alunga norocul din cale atrăgând situațiile ghinioniste sunt, așadar, Racii, Scorpionii, Peștii, Gemenii, Balanțele și Vărsătorii”, a mai spus Mihai Voropchevici.

Citeste si Horoscop primăvară. Cinci zodii care au norocul vieții în următoarele 3 luni. Va fi cea mai bună perioadă din an pentru ele

Cum pot sparge ghinionul zodiile de apă şi de aer

Cheia spargerii ghinionului este consecvenţa, spune reputatul numerolog.

E bine ca zodiile de aer să iasă puțin din inerție, căci pot avea momente de impuls să facă lucruri mărețe, dar nu sunt constante, au fluctuații. Ei fac de multe ori o muncă în salturi și, automat, și norocul ăsta vine tot în salturi. Zodiile de aer, dacă se bazează pe o superstiție, într-o zi pot avea noroc, iar a doua zi pot avea parte de neplăceri„,

Sfatul lui Mihai Voropchievici pentru ca toate zodiile să aibă parte de noroc este să își dorească în primul rând să realizeze lucruri bune, să se focuseze pe lucrurile care-i face fericiţi, să se trezească în fiecare zi cu gândul că pot face față tuturor provocărilor, să fie consecvenţi.

Citeste si Horoscop Mariana Cojocaru aprilie 2023. Ce zodii îşi fac un bilanţ karmic de Paşte. Ispita Lilith dă târcoale malefice

Sursa: www.romaniatv.net

Mai multe stiri

Ultimele Stiri