1 C
București
vineri, 2 decembrie 2022

Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Năstase, și-a făcut cont pe o platformă interzisă minorilor: „Să ne jucăm, baby”. Reacția fostului mare tenismen

Publicat peCharlotte Năstase, fiica adoptivă a lui Ilie Năstase, și-a făcut cont pe OnlyFans, o platformă destinată adulților, unde cei care vor să facă fotografii interzise copiilor trebuie să plătească diverse sume de bani.

Anunțul legat de înscrierea în platforma OnlyFans a fost făcut chiar de Charlotte Năstase, fiica adoptată de Ilie Năstase și care are 32 de ani.

„Bună, dragii mei! Bine ați venit pe pagina mea de OnlyFans. Sper să vă placă. Spuneți ce vreți! Să ne jucăm, baby. (…) Sânii mei se numesc Chloe și Coco. Chloe este cel stâng, pentru că are litera L în el”, a scris ea pe Instagram.

Ilie Năstase spune că își „vede de treaba lui”, iar fiica lui poate să facă ce dorește.

„Eu sunt eu și fiica mea e ea! Să facă ce vrea! Eu nu am văzut! Eu sunt la Paris, la Roland Garros, îmi văd de treaba mea!”, a spus Ilie Năstase, pentru emisiunea Teo Show, de la Kanal D.

Ilie Năstase are cinci copii, iar în anul 1986, a înfiat doi copii, cu fosta soție, actrița Alexandra King, pe Charlotte și pe Nicholas. După divorțul jucătorului de tenis, cei doi copii au rămas în grija mamei lor, în Statele Unite ale Americii.

Ilie Năstase mai are o fiică din relația cu Dominique Garzia, Nathalie. Din căsnicia cu Amalia, cea de care a divorțat în anul 2010, acesta are două fete, Alessia și Emma, scrie Libertatea.

Citește și:

VIDEO | Câte femei au trecut prin patul lui Ilie Năstase? Fostul mare tenismen explică modul cum s-a ajuns la cifra de 2.500

VIDEO | Ilie Năstase: „Pe Facebook, toți proștii sunt deștepți”

VIDEO | Ilie Năstase: „L-aș vota pe Dan Puric dacă ar candida la președinția României”

Sursa: www.gandul.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri