23 C
București
luni, 20 mai 2024

Chef Richard Abou Zaki și echipa roz au impresionat coșarii cu un preparat spectaculos. Ce au gătit concurenții: „Era gustos!”

Publicat pe


Chef Richard Abou Zaki și echipa roz au realizat o farfurie spectaculoasă în ediția 15 din sezonul 13 Chefi la cuțite, difuzată pe 22 aprilie 2024. Preparatul savuros s-a potrivit de minune cu vinul roșu nobil, Cabernet Sauvignon Magnus Monte de la Crama Ceptura.

Colaj cu chef Richard Abou Zaki, chef Orlando Zaharia, chef Alexandru Sautner, chef Ștefan Popescu și coșarii la Chefi la cuțite

Galerie

Chef Richard Abou Zaki și echipa roz au realizat o farfurie spectaculoasă în ediția 15 din sezonul 13 Chefi la cuțite, difuzată pe 22 aprilie 2024
| Antena 1

Ediția 15 din sezonul 13 Chefi la cuțite, de pe 22 aprilie 2024, a adus pe micile ecrane ale publicului o mulțime de momente memorabile, situație neașteptate și surpriză pe măsura așteptărilor.

Chef Orlando Zaharia, chef Richard Abou Zaki și chef Alexandru Sautner au trecut printr-un battle de zile mari, unde au avut ocazia să vadă punctele forte ale fiecărui concurent din cele trei echipe. De altfel, tema confruntării nu a fost deloc ușoară.

Citește și: Degustare savuroasă bazată pe pairing de vin. Ce preparate…



Sursa: a1.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri