13.7 C
București
luni, 3 octombrie 2022

Chefi fără limite, 16 martie 2022. Vlad Tănasie (Sushi) a cerut să fie eliminat! Ce s-a întâmplat apoi cu Daniela Tănase

Publicat peÎn ediția 12 a emisiunii Chefi fără limite, Daniela Tănase a obținut cel mai mic punctaj la proba individuală de gătit, motiv pentru care a fost eliminată. La scurt timp după acest lucru, Vlad Tănasie (Sushi) a făcut un pas în față și a anunțat că are ceva de zis. Gestul său a fost unul complet neașteptat: a cerut să fie eliminat.

Vlad Tănasie (Sushi) a cerut să fie eliminat de la emisiunea Chefi fără limite, de la Antena 1. Daniela Tănase a fost salvată de la eliminare de Jokerul lui chef Florin Dumitrescu, după ce inițial a fost eliminată, având farfuria pe ultimul loc

La scurt timp după ce s-a decis că Daniela Tănase este eliminată de la Chefi fără limite, un concurent din echipa albastră i-a uluit pe toți cei prezenți.

„Am și eu ceva de spus, dacă se poate. Pare rău, vă iubesc din tot sufletul și sper să mă iertați!”, a fost dezvăluirea complet neașteptată făcută de Vlad Tănasie (Sushi).

Citește și: Chefi fără limite, 16 martie 2022. Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au trecut prin tensiuni în timpul probei de imunitate

„Ce, doar nu te arunci de aici, sau ce ai pățit?!”, a fost reacția neașteptată a lui Florin Dumitrescu.

„Aș dori să mă ofer voluntar să plec acasă!”, a zis acesta, cu vocea tremurândă.

„Ăsta nu e normal la cap, toată lumea plânge și se luptă să rămână. Și ne dorim cu toții să fim aici și tu vrei să pleci acasă”, a fost reacția imediată a Laurei, la auzul vorbelor colegului său din echipa albastră, a lui Florin Dumitrescu.

Tânărul a fost rugat să își explice gestul surprinzător, iar cuvintele sale au amplificat uimirea celor prezenți.

„Eu v-am explicat până acum principiile mele, nu cred că toată lumea le-a înțeles. Prietenul meu cel mai bun are nuntă acuma și eu nu m-am așteptat efectiv să ajung atât de departe și am fost sigur că o să ajung la nuntă. Pentru mine, banii nu sunt mai importanți decât un om și el nu mă va ierta niciodată”, a explicat Vlad Tănasie (Sushi).

„Hai să îți explic ceva, aici nu e vorba numai despre bani, e vorba despre experiența ta, despre ceva ce faci pentru tine! E viitorul tău.”, a fost replica dată de Irina Fodor.

„Prietenul meu are nevoie de mine”, a încercat Sushi să spună.

Citește și: Chefi fără limite, 15 martie 2022. Chefii au făcut controale la primele ore ale dimineții în casele echipelor. Ce au găsit

Totuși, nimic din ceea ce el a spus nu i-a făcut pe chefi sau pe ceilalți concurenți să îi dea dreptate. Toți au fost de părere că gestul său a fost unul nebunesc și că mulți și-ar fi dorit să fie în locul său aici, la Chefi fără limite.

Toți au încercat să îl întoarcă și să-l convingă de faptul că face o alegere greșită, însă acesta a părut extrem de hotărât.

„Mai există o șansă. Dacă Florin, chef-ul echipei din care faci parte, a câștigat Jokerul, atunci el poate să decidă s-o salveze pe Daniela pentru echipa lui și tu poți pleca acasă. Pentru că nu e corect să-ți rănești chef-ul și echipa din cauza situației cu prietenul tău”, a fost vestea complet neașteptată data de Irina Fodor.

Surpriza a fost extrem de mare atunci când vasul de lut a fost spart și s-a aflat faptul că chef Florin Dumitrescu a câștigat Jokerul.

„Voința omului e mai importantă decât orice altceva. Nu pot să-l oblig să vrea altceva”, a zis Florin Dumitrescu.

Astfel, Daniela Tănase (Sushi) a fost chemată în echipa albastră a lui Florin Dumitrescu și bucuria acesteia a fost mare.

„Danielo, ești pisica cu nouă vieți!”, au glumit chefii, după ce aceasta a fost salvată și cel eliminat din competiția Chefi fără limite a fost Vlad Tănasie (Sushi).

„Nu ai pierdut un om, ai câștigat un om”, i-a zis Bontea, convins de abilitățile Danielei.

Ce s-a mai întâmplat? Află totul urmărind clipul video de mai sus din ediția 12 a show-ului Chefi fără limite de la Antena 1.

Care este regulamentul pentru Chefi fără limite, un show original de cooking, travel și aventură produs de Antena 1

Chefi fără limite va aduce în fața telespectatorilor un show de cooking cu ingrediente de top: 3 chefi celebri – chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu, locuri spectaculoase, rețete tradiționale, misiuni atent puse la punct, competiție și suspans.

Chios, Lesbos, Limnos, Seres, Meteora, Corfu, Mani, Creta, Naxos, Atena sunt cele 10 insule grecești pe unde se vor plimba echipele, în goana după victorie.

Chefii trebuie să își împartă echipa în alte trei echipe de câte 2 oameni, pentru a participa la 3 misiuni simultane. Fiecare dintre aceste misiuni este legată de bucătărie și de ingredientele specifice acestei zone, iar odată castigate, ele aduc avantaje importante în lupta pentru imunitate. La una dintre aceste misiuni va participa și câte un chef, în încercarea de a-și duce echipa spre victorie. Emisiunea Chefi fără limite este disponibila integral pe Antena Play.

Citește și: Cum poți comanda preparatele prezentate la Chefi fără limite de la Antena 1, primul show TV care îmbină gătitul cu călătoriile

Prima ediție a fiecărei etape pune în joc imunitatea individuală. Chef-ul echipei care câștigă proba de gătit are dreptul să numească un concurent care scapă de o posibilă eliminare în etapa respectivă. Tema de gătit este stabilită de fiecare dată în această primă probă a etapei de chef-ul local, un invitat special al fiecărei zone în care vor ajunge.

O farfurie specifică locului, cu ingrediente caracteristice zonei respective, gătită de chef-ul local va trebui reprodusă sau reinterpretată de fiecare echipă în proba pentru imunitatea individuală. Pe tot parcursul sezonului, acest dish va putea fi gustat în premieră și de către telespectatori, pentru că va fi disponibil într-o secțiune special creată pe Tazz. Tot acolo, chef Sorin Bontea vine cu o propunere săptămânală de preparate care conțin ingrediente locale.

Metoda de jurizare este și ea surprinzătoare și cu siguranță va aduce multe emoții nu doar concurenților, ci și celor aflați în fața micilor ecrane. Cum se vor descurca chefii, cât sunt de motivați concurenții și cine pornește cu dreptul în noua aventura culinară, telespectatorii vor afla în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20.30, la Antena 1.

Chefi fără limite, 16 martie 2022. Ce au gătit concurenții echipei mov la proba individuală, de dinainte de eliminare…
Chefi fără limite, 16 martie 2022. Un concurent a fost eliminat din competiție. Cea care a părăsește show-ul este Daniel…Sursa: a1.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri