23.5 C
București
sâmbătă, 13 august 2022

Chefi fără limite, 22 februarie 2022. Cine a câștigat imunitatea de grup. Ce lucru complet neașteptat s-a întâmplat

Publicat peZarurile au fost aruncate și echipele așteaptă cu sufletul la gură să afle verdictul final. Verdictul final a fost dat de localnicii invitați să deguste preparatele. Echipele au trecut prin probe de foc și au întâmpinat dificultăți pe parcurs.

Farfuriile s-au spart și verdictul a fost clar! Cine a câștigat imunitatea de grup în ediția din 22 februarie din 2022, de la Chefi fără limite

Tensiunea a atins cote maxime pentru echipe și pentru chefi! Când Irina Fodor a început numărătoarea inversă inimile au început să bată cu putere și mâinile să se miște cu viteză pentru a face ultimele aranjamente la plating.

Chef Sorin Bontea a întâmpinat o dificultate, cuptorul s-a stricat și toată echipa a stat cu sufletul la gură când farfuriile au fost aruncate. Proba i-a provocat pe concurenți să folosească ingredientele specifice Greciei.

Chef Cătălin Scărlătescu era foarte mândru de preparatul său, dar la jurizare s-a întâmplat un lucru cu totul neașteptat. Prima farfurie care a zburat a fost MOV!

Citește și: Chefi fără limite, 21 februarie 2022. Cum arată echipele conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu

Când chef Florin Dumitrescu a văzut cum farfuriile echipei sale se spărgeau rând pe rând acest a spus: “N-ai cum așa ceva, mă, e imposibil! Adică, Doamne, ferească sfântul!”.

Apoi, rând pe rând au zburat farfuriile mov, spre neașteptarea echipei. Însă cu cele mai puține farfurii pe masă a rămas echipa verde: „Dacă nu îi tăvăliți pe ăștia rău o să vă mănânc de vii”, a spus chef Sorin Bontea la final, când a fost clar că intră la duel.

Citește și: Chefi fără limite, 21 februarie 2022. Concurenții au avut parte de surpriza vieții lor. Unde au fost puși să doarmă în Grecia

Garanția trecerii din etapa următoare este clară: soare, mare și vacanță în Grecia! Echipa albastră și echipa mov se află la egalitate chiar înainte de a afla verdictul final.

ECHIPA ALBASTRĂ a câștigat și este imună! Ultima farfurie care a zburat este mov: „Îmi venea să dansez pe mese, jur! Îmi venea să iau să sparg toate farfuriile alea”, spune chef Florin Dumitrescu.

Citește și: Chefi fără limite, 21 februarie 2022. Irina Fodor a anunțat trei probe de foc pentru chefi, iar telefoanele au fost confiscate

18 concurenți sunt gata să demonstreze că au curajul, cunoștințele și ambiția necesare pentru a câștiga titlul de Chefi fără limite.

Citește și: Chefi fără limite, 21 februarie 2022. Ce echipă a câștigat imunitate. Ce concurent s-a salvat de la o posibilă eliminare

Care este regulamentul pentru Chefi fără limite, un show original de cooking, travel și aventură produs de Antena 1

Chefi fără limite va aduce în fața telespectatorilor un show de cooking cu ingrediente de top: 3 chefi celebri – chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu, locuri spectaculoase, rețete tradiționale, misiuni atent puse la punct, competiție și suspans.

Chefii trebuie să își împartă echipa în alte trei echipe de câte 2 oameni, pentru a participa la 3 misiuni simultane. Fiecare dintre aceste misiuni este legată de bucătărie și de ingredientele specifice acestei zone, iar odată castigate, ele aduc avantaje importante în lupta pentru imunitate. La una dintre aceste misiuni va participa și câte un chef, în încercarea de a-și duce echipa spre victorie. Emisiunea Chefi fără limite este disponibila integral pe Antena Play.

Citește și: Cum poți comanda preparatele prezentate la Chefi fără limite de la Antena 1, primul show TV care îmbină gătitul cu călătoriile

Prima ediție a fiecărei etape pune în joc imunitatea individuală. Chef-ul echipei care câștigă proba de gătit are dreptul să numească un concurent care scapă de o posibilă eliminare în etapa respectivă. Tema de gătit este stabilită de fiecare dată în această primă probă a etapei de chef-ul local, un invitat special al fiecărei zone în care vor ajunge.

O farfurie specifică locului, cu ingrediente caracteristice zonei respective, gătită de chef-ul local va trebui reprodusă sau reinterpretată de fiecare echipă în proba pentru imunitatea individuală. Pe tot parcursul sezonului, acest dish va putea fi gustat în premieră și de către telespectatori, pentru că va fi disponibil într-o secțiune special creată pe Tazz. Tot acolo, chef Sorin Bontea vine cu o propunere săptămânală de preparate care conțin ingrediente locale.

Citește și: Cine e Marius Tudosiei, co-prezentator al emisiunii Chefi fără limite de la Antena 1

Metoda de jurizare este și ea surprinzătoare și cu siguranță va aduce multe emoții nu doar concurenților, ci și celor aflați în fața micilor ecrane. Cum se vor descurca chefii, cât sunt de motivați concurenții și cine pornește cu dreptul în noua aventura culinară, telespectatorii vor afla în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20.30, la Antena 1.

Chefi fără limite, 22 februarie 2022. Spritele s-au încins, chefii „au explodat”. Ce concurenți au fost certaț…Sursa: a1.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri