-1.6 C
București
marți, 5 decembrie 2023

Chefi la cuțite, 13 septembrie 2023. Iasmina Petre îi face concurență lui Rikito Watanabe. Cu ce se ocupă tânăra

Publicat pe


În ediția 9 de la Chefi la cuțite sezonul 12, din 12 septembrie 2023, Iasmina Petre i-a impresionat cu prezența sa. Tânăra din București în vârstă de 26 de ani are o pasiune uriașă pentru „cosplay”. Ce a dezvăluit.

colaj Iasmina Petre si rikito Chefi la cuțite, 13 septembrie 2023

Galerie

În ediția 9 de la Chefi la cuțite sezonul 12, din 12 septembrie 2023, Iasmina Petre i-a impresionat cu prezența sa. Tânăra din București în vârstă de 26 de ani are o pasiune uriașă pentru „cosplay”. Ce a dezvăluit.
| Antena 1

Iasmina se transformă în personaje din cultura Manga, anime sau jocuri video, adoptând nu doar costumația, ci și comportamentul specific al fiecărui personaj. Cu toate acestea, în cadrul emisiunii, și-a dezvăluit o altă latură a personalității sale: dragostea pentru arta culinară.

Citește și: Chefi la cuțite, 9 septembrie 2023. Irina Fodor a întrerupt jurizarea lui Alexandru Radu Popescu pentru a anunța miza sezonului 12

Au vorbit în japoneză, dar s-au înțeles în română. Riki a fost chemat să traducă ce spune Iasmina Petre, la Chefi la cuțite, în ediția 9 din 11 septembrie 2023

Ea știe să-și pună în valoare talentul unic de a se metamorfoza într-un personaj, reușind astfel să aducă intensitate și culoare momentelor speciale. Mai surprinzător, chiar și prezența sa pe platou a fost cuprinsă de aura personajului interpretat, ceea ce îi conferă mai mult curaj și autenticitate în tot ceea ce face.

Cu toate acestea, Iasmina are și o viață cotidiană, fiind de profesie inginer peisagist. Cu toate acestea, pasiunea ei pentru „cosplay” rămâne o parte fundamentală din identitatea ei.

Un moment memorabil din emisiune a fost atunci când chefii au aflat că Iasmina vorbește coreeană, moment în care au apelat la ajutorul lui Rikito Watanabe pentru a mediatiza dialogul. Acest moment haios a adăugat un strop de „condiment” Interacțiunii.

Citește și: Chefi la cuțite, 11 septembrie 2023. Răzvan Mincă și-a cerut iubita în căsătorie la TV. Cum l-au ajutat chefii

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 12 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Se dă startul mult așteptatei bătălii din arena Chefi la cuțite. Telespectatorii au parte de o premieră maraton în această toamnă. Așadar, show-ul culinar vine cu 5 ediții consecutive în prima și a doua săptămână de difuzare, ulterior emisiunea având câte 4 ediții săptămânale.

În sezonul 12, Irina Fodor aduce surprize de proporții pentru jurați. Prezentatoarea TV o să-i însoțească pe chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea pe tot parcursul noului sezon, fiind persoana care aduce cele mai imprevizibile vești.

Regulile nu se schimbă în sezonul 12 Chefi la cuțite. Așadar, chefii vor continua să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă. Dacă avantajul nu este câștigat de jurați, acesta va fi pus în seif. Toate mizele din seif vor fi puse în joc în ultima…Sursa: a1.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri