21.1 C
București
joi, 21 septembrie 2023

Chefi la cuțite, lider de audiență. Chef Scărlătescu a dat cuțitul de aur! În această seară, cea mai mică femeie din lume va uimi

Publicat pe


Ediția de aseară Chefi la cuțite s-a impus ca lider de audiență pe targeturile comercial și urban, preselecțiile aducând multe surprize în platoul show-ului culinar. Chef Scărlătescu i-a dat cuțitul de aur lui Alex Mihoc, concurentul care la doar 14 ani a gătit pentru starurile naționalei de fotbal a Franței, iar Chef Bontea a înregistrat o nouă victorie în arena amuletei.

colaj foto cu irina fodor, poza cu chefii si poza cu alex mihoc la chefi la cutite sezonul 12

Galerie

Emisiunea Chefi la cuțite a fost lider de audiență cu ediția 4, difuzată pe 5 septembrie 2023
| Antena 1

Diseară, spectacolul continuă cu o vizită cu totul specială pe care o primesc jurații: cea mai mică femeie din lume va găti în bucătăria show-ului gastronomic, impresionându-i pe Chefi cu povestea ei de viață.

Emisiunea Chefi la cuțite sezonul 12 a fost lider de audiență cu ediția 4, difuzată pe 5 septembrie 2023, la Antena 1

Difuzată în intervalul 20:28 – 23:51, ediția Chefi la cuțite de ieri seară a ocupat primul loc în topul audiențelor pe targeturile comercial și urban. Pe segmentul de public comercial, a înregistrat 6.3 puncte de rating și 25.4% cotă de piață. Antena 1 a înregistrat 6.7 puncte de rating și 25.1 cotă de piață. Și la orașe, show-ul culinar Chefi la cuțite s-a situat pe primul loc, înregistrând 6.1 puncte de rating și 19.3% cotă de piață. În minutul de aur 21:44, ediția de aseară Chefi la cuțite a fost urmărită de aproape 1.4 milioane de telespectatori.

Ieri seară, Alex Mihoc a creat unul dintre momentele memorabile ale emisiunii, propunându-le juraților o experiență culinară îndrăzneață. Concurentul de 18 ani s-a avântat în preselecții cu o farfurie pentru care degustarea nu a necesitat folosirea tacâmurilor.

”Linge-mă!” s-a numit preparatul inovator, la care Alex a lucrat îndelung pentru a obține gustul umami. ”Am vrut să fac ceva care nu s-a mai făcut și să vă demonstrez că am și idei mai nebune”, a declarat Alex, căruia i s-au oferit aseară două cuțite de aur. Primul Chef care i-a făcut mult râvnita ofertă a fost Florin Dumitrescu, iar cel de-al doilea Cătălin Scărlătescu. Extrem de ambițios, Alex nu a ascuns faptul că aștepta ca și Sorin Bontea să pună cuțitul de aur pe masă, motiv pentru care Chef Dumitrescu și-a retras oferta, Alex Mihoc primind cuțitul de aur al lui Chef Scărlătescu. ”Îmi place foarte mult de Chef Scărlătescu pentru că e vulcanic. Vreau să câștig alături de el. Lui Chef Dumitrescu o să-i pară foarte rău pentru că și-a retras cuțitul”, a declarat concurentul care a studiat încă de la 13 ani arta culinară la școala gastronomică franceză Ferrandi Paris.

În arena amuletei, spectacolul de aseară a fost completat de o competiție jurizată de Carmen Brumă, la care cel de-al patrulea Chef invitat a fost Nicolai Tand. Și cu toate că tema probei a fost una extrem de incomodă pentru Sorin Bontea – preparate pe bază de quinoa – el a fost cel care și-a…Sursa: a1.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri