2.4 C
București
sâmbătă, 26 noiembrie 2022

Cine e de vină? Johannis ne-a răspuns. Putin

Publicat peIa de la Johannis, ia de la Johannis rate mai mari. Cine e de vina? Johannis ne-a răspuns. Putin e de vina pentru criza și inflație. Daca Putin e de vina pentru ce se întâmplă în România, sa vina Putin sa rezolve problemele din Romania și să procedeze la fel cum a procedat în Rusia cu Oligarhii?

Jumătate de milion de români vor avea rate mai mari

Atunci ciocul mic, mai ușor cu pianul pe scări, pentru ca gura pacatosului adevăr grăiește. Nu își dorește nimeni sa vina Putin sa rezolve problemele românilor în stil rusesc, dar ce alternativă oferă mafia politica românească de la putere care le-a luat românilor totul prin taxe, impozite și rate și cenușa de pe vatra. Muncesti o viață sa cumperi un apartament și la bătrânețe vine banca și îți ia casa că nu ai platit rata tripla fata de cum ai făcut împrumutul după bisnitareala ROBOR, inventata de ayatolahul finanțelor Isărescu, în scopul distrugerii economiei respectiv a statului.

Ne mor bătrânii pensionari de foame și de boala și ne vând iluzii că la anul mărește pensia. Ministrul PSD al muncii încurajează anarhia subordonaților, nu e capabil să facă nici măcar un program de lucru la ghișee. Auzi mizerie și dispreț față de cetățean program la ghișee de la 9.00 la 13.00 de luni până vineri, nici o oră program după amiază în nici o zi. Sunt bătrâni, invalizi, orbi, rudele lucrează sch1, nu are cine să-i ajute.

Batjocura ministrului PSD Marius Budai nu e capabil sa aprobe și o zi de lucru la ghișee în timpul săptămânii până la ora 17.00 și trebuie urgent înlocuit pentru crasă incompetenta, dar și pentru înșelarea cu promisiuni a pensionarilor în mass-media, care ar fi trebuit să fie fapta penală.

Sursa: www.cotidianul.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri