9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024

Cine e liderul „răsculaților” de la Afumați. Protestatarul cu cușmă Dănuț Andruș s-a vrut vedetă la iUmor, acolo unde a ajuns călare pe un cal

Publicat peDănuț Andruș este vocea fermierilor care ăși strigă zilele acestea nemulțumirile în cadrul protestului de la Afumați. De-a lungul anilor, Dănuț Andruș s-a ocupat de agricultură, dar l-a atras și celebritatea.

Acum 5 ani, Dănuț Andruș s-a înscris la iUmor, apărând în costum popular în fața juraților Bendeac, Delia și Cheloo. Întrebat de ce a ales să vină la emisiunea iUmor, Andruș a răspuns sec: „Mă frământă talentul, domnișoară, se spune că noaptea e un bun sfetnic și atunci când nu dormi tot te gândești la ce-ai putea face, în viață trebuie să încerci cât mai multe sau chiar aproape pe toate”.

Dănuț Andruș a avut și revelații în culisele „iUmor”, ajungând la concluzia că fetele din București „se mărită greu” pentru că „știu tot”.

„N-am nici grabă, nici întârziere. La noi se spune când mergi la moară n-ai de ce te grăbi. Eu azi îs la moară”, spunea Dănuț Andrul, liderul protestatarilor…Sursa: www.romaniatv.net

Mai multe stiri

Ultimele Stiri