18.6 C
București
duminică, 19 mai 2024

Cine e noua „perlă” a FCSB-ului: l-a convins pe Gigi Becali în câteva minute și îl scoate din echipă pe Tavi Popescu. „Ăsta o să fie fotbalist”

Publicat pe



Marti, 07 Mai 2024, ora 07:58

1148 citiri

FCSB a pierdut cu 2-0 meciul de Craiova cu Universitatea, însă există și motive de satisfacție în tabăra echipei campioane.

La acest meci și-a făcut debutul David Andronic Popa, care a împlinit 17 ani în luna martie a acestui an. El a jucat doar câteva minute pe finalul partidei, dar a fost suficient să facă o acțiune care să îl convingă pe Gigi Becali că are o nouă „perlă”.

„I-am dat telefon lui Mihai Stoica după două faze și i-am zis Băi, ăsta o să fie fotbalist!. Ce Moruțan, ăsta o să fie fotbalist mare. O să fie cam de genul lui Mitriță, Florinel Coman. Am înțeles că și părinții lui sunt la club. Ca să îl luăm, i-am luat și părinții. Ăsta o să fie mare fotbalist. Eu nu știam, dar el o să joace în locul lui Tavi cu CFR. Ce să fac dacă pierzi toate mingile? George (n.r – se referă la Octavian Popescu) a pierdut toate mingile”, a spus Gigi Becali la PrimaSport.

Nume complet: David Andronic…



Sursa: ziare.com

Mai multe stiri

Ultimele Stiri