7.5 C
București
sâmbătă, 2 decembrie 2023

Cine este Paul, instructorul de echitaţie care a murit ars de viu în tractorul pentru care abia şi-l cumpărase. „Un suflet mare s-a ridicat la cer”

Publicat pePaul avea doar 23 de ani și a murit după ce a fost prins sub o balotieră atașată unui tractor care a luat foc. Tânărul din Bihor făcuse credit pentru a-şi cumpăra cele două utilaje agricole, dar n-a bănuit nicio clipă că acestea îi vor aduce sfârșitul.

Tragedia a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă.

Potrivit ISU Bihor, cel mai probabil, incendiul a fost generat de defecțiuni la presa de balotat.

„În noaptea de vineri spre sâmbătă, 08 iulie a.c., în jurul orei 01.00, ISU Bihor a fost sesizat cu privire la producerea unui incendiu la un utilaj agricol aflat pe un teren de pe raza localității Săcădat, apelantul precizând faptul că exista o victimă.

La locul indicat au fost mobilizate imediat, echipajele Detașamentului 1 Oradea, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare grea și echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea.

În momentul sosirii forțelor de intervenție, ardeau generalizat tractorul și presa de balotat, sub balotieră fiind prinsă o persoană”, arată un comunicat de presă al ISU Bihor.

Echipajele de stingere au lichidat incendiul în aproximativ 10 minute, iar echipajul de descarcerare a acționat pentru extragerea victimei de sub utilajul agricol.

„Din nefericire, bărbatul în vârstă de 23 de ani nu a mai putut fi salvat, medicul prezent la fața locului declarând decesul acestuia. Cercetările efectuate au indicat faptul că incendiul a fost, cel mai probabil, generat de defecțiuni la presa de balotat”, mai precizează pompierii.

„Sunt unii care aduc o lumină atât de mare în lume încât chiar și după ce au plecat lumina rămâne”

Tânărul era un apreciat instructor de echitație din zonă, care preda lecții private copiilor în cadrul complexului de agrement „Povești scrise de cai”, din Săcădat.

Foştii săi colegi de la centrul de agrement „Povești scrise de cai” sunt în stare de şoc după moartea băiatului senin şi visător.

„Când pentru mulți viața abia începe, pentru Paul a luat sfârșit. Un sfârșit tragic care i-a spulberat toate visele! Noi, ceilalți, rămânem cu o durere puternică, dar îi vom păstra vie amintirea în memoria noastră. În memoria lui Paul, azi toate serviciile oferite de «Povești scrise de cai» vor fi gratuite, cu rugămintea de a face o donație ca ajutor pentru familia greu încercată”, au scris ei pe pagina sa de Facebook.

Pe lângă pasiunea pentru echitație, Paul era și un dansator talentat, membru al unui ansamblu artistic cunoscut.

„Sunt unii care aduc o lumină atât de mare în lume încât chiar și după ce au plecat lumina rămâne. Entuziasmul tău și iubirea față de cei din jur vor continua să ne susțină, în memoria ta, luminându-ne zilele. O să ne fie dor de tine oriunde ai fi, prietene. Azi centrul nostru este închis!”, a scris Raul Magda, proprietarul „Povești scrise de cai”, pe o rețea de…Sursa: www.gandul.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri