16.5 C
București
duminică, 4 iunie 2023

Cine este puștoaica de 11 ani care a primit Golden Buzz. Juriul de la Românii au Talent a rămas fără cuvinte

Publicat pe


Carina Veghiu (11 ani) a reușit să impresioneze publicul și juriul de la ”Românii au Talent”. Cine este, de fapt, copila cu voce de aur care i-a făcut pe jurați să se ridice în picioare și să apese butonul Golden buzz

Ca la aproape orice ediție ”Românii au Talent”, juriul format din Andra, Andri Moisescu, Bobonete și Dragol Bucur, au parte de surprize greu de descris în cuvinte.  Vineri, 27 ianuarie 2023, pe scenă a urcat o copilă de doar 11 ani cu o voce de aur.

Vezi și: DANI OŢIL, LUAT LA MIŞTO DE MIHAI BOBONETE LA ROMÂNII AU TALENT! CE A PUTUT SĂ ZICĂ, LA PRO TV: „DACĂ ERA MIHAELA AICI…”

Carina Veghiu a dovedit că, deși nu are experineță pe scenă și în fața camerelor de filmat, s-a născut pentru a cânta. Cu o încredere desăvârșită și o siguranță de nestăvilit, copila a făcut spectacol.

Carina a primit Golden Buzz de la Andi Moisescu/ Sursă foto: Captură video

Andi Moisescu: ”Sper să fac puțină dreptate”

Așa cum era de așteptat, juriul nu a putut trece cu vederea interpretarea fetei, iar Andi Moisescu i-a oferit șansa de a ajunge cât mai aproape de marele primiu al concursului, moment în care, fără ezitare, a apăsat Golden Buzz-ul.

„Povestea e în felul următor, din clipa în care a început să cânte, e o atitudine în timbru care denotă o maturitate în fața căreia mă predau pur și simplu. Problema cea mai mare este că în timp ce Andra îmi arăta pielea de găină deja se cutremurase și la mine.

De când a început numărul tău mă uit că m-a luat un stres mare, adică pulsul nu vrea să scadă, asta e povestea și întrucât nu vreau să apelez la ajutoarele noastre medicale, singura soluție pe care o văd la dispoziție e următoarea. Sper să fac puțină dreptate, eu cred că tu meriți lucrul ăsta”, a spus Andi Moisescu.

Vezi și: ANA MARIA MĂRGEAN DE LA „ROMÂNII AU TALENT” A DAT LOVITURA! CE OPORTUNITATE A PRIMIT FOSTA CÂȘTIGĂTOARE DE LA PRO TV

Carina a primit aplauze la scena deschisă timp de minute bune. De asemenea, Andra și-a declarat simpatia și admirația pentru copila de 11 ani. Cântăreața i-a comparat vocea cu cea  lui Jennifer Hudson, una dintre cele mai apreciate interprete de muzică.

„Pe mine, interpretarea ta m-a dus cu gândul la marea voce și marea artistă Jennifer Hudson. Ai puterea să te duci înspre vocea ei la 11 ani. Și să ne înțelegem, Jennifer Hudson este una din cele mai apreciate și cele mai iubite artiste. Mi-e foarte greu să înțeleg cum un copil de 11 ani reușește să cânte așa. Singura explicație e Doamne, Doamne, care dă foarte mult talent unora”, a spus Andra, uluită de vocea copilei de numai 11 ani, care i-a cucerit pe toți.

Sursa: www.cancan.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri