12.2 C
București
luni, 29 aprilie 2024

Cine este și cum arată presupusa AMANTĂ a Prințului William. Ce a făcut fix înainte ca boala lui Kate Middleton să devină publică

Publicat pe


Prințul William și soția sa, Kate Middleton, sunt mereu în centrul atenției presei de scandal din Marea Britanie, iar în ultima perioadă cei doi trec prin momente foarte dificile, în contextul diagnosticului de cancer primit de prințesă.

Recent, presa din Regat a scris că prințul William ar avea o amantă, iar informația a fost preluată de jurnaliștii europeni.

Acum câteva luni, ziarele britanice scriau că fiul mai mare al regelui Charles ar avea o relație cu Rose Hanbury, o femeie de 40 de ani, care are titlul de marchiză, notează Fanatik.

Lady Hanbury este căsătorită cu David Cholmondeley (63 de ani), iar despre aceasta există speculații cum că ar avea o relație cu William încă din 2019. Pe atunci se spunea în presă că aceștia ar fi avut o aventură în timpul celei de-a treia sarcini a prințesei Kate. Iar acum, odată cu diagnosticul primit de Kate, zvonurile continuă să ia amploare.

Rose Hanbury și soțul său, David Cholmondeley, la…



Sursa: www.gandul.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri