-0.6 C
București
luni, 30 ianuarie 2023

Cine sunt românii care vor primi 450 de lei în plus la salariu și sporuri de la 1 ianuarie 2023. Angajații, asigurați că nu vor fi concedieri

Publicat pe  • Începând cu 1 ianuarie, unii angajați vor primi salarii mai mari
  • Cine sunt românii cărora li se vor mări salariile

Anul 2023 va aduce pentru unii angajați măriri de salariu și sporuri, dar și asigurarea că nu vor fi concediați în perioada următoare. Chiar președintele executiv al Sindicatului a fost cel care a dat veștile bune românilor.

Cine sunt românii care vor primi 450 de lei în plus la salariu și sporuri de la 1 ianuarie 2023

Angajaţii Complexului Energetic Oltenia(CEO) sunt norocoșii care vor primi salarii mai mari, dar și sporuri, începând cu anul 2023. Președintele executiv al Sindicatului Mine Energie Oltenia, Jan Popescu, a fost cel care a făcut anunțul potrivit căruia anul care va începe imediat, va aduce drepturi salariale mai bune decât anul 2022.

„Eu spun şi transmit tuturor angajaţilor că anul 2023 va aduce drepturi mai bune decât anul 2022. Am obţinut deja o creştere salarială, începând cu 1 ianuarie 2023, de 450 lei în tarifar, la care se vor adăuga sporurile. V-am spus acest lucru acum 2 luni jumate şi iată că s-a şi întâmplat”, a transmis liderul sindical, într-un interviu, scrie romaniatv.net.

Anagajații au fost asigurați că nu vor fi restructurări

Mai mult, liderul sindical i-a asigurat pe angajaţi că în 2023 nu se vor face concedieri, menționând că nu va pleca nimeni din companie, înafară de cei care vor să plece. De asemenea, a mai spus și că se caută soluții de pensionare a colegilor, la vârsta de 52 de ani, cu 30 de ani vechime, dintre care 25 în sistemul energetic.

„Toate contractele colegilor au fost prelungite. Se duc colegii să le semneze. Nu ştim ce ne va rezerva viitorul. Nu ştim ce se va întâmpla. Eu cred că această companie va rezista şi dupa anul 2032. Anul 2023 nu va aduce niciun program de restructurare. Toţi colegii să stea liniştiţi pentru că nu va pleca nimeni din această companie, decât cine îşi doreşte să plece. Întreaga mişcare sindicală este în discuţii cu factorul politic, fiecare pe unde poate. Dorim să găsim această posibilitate de pensionare a colegilor, la vârsta de 52 de ani, cu 30 de ani vechime, dintre care 25 în sistemul energetic.”, a mai spus acesta.

Citește și: Primarii cer salarii mai mari de la Guvern. Ce venituri câștigă lunar edilii, în prezent

Sursa: spynews.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri