28.8 C
București
sâmbătă, 30 septembrie 2023

Ciolacu: Din octombrie, fiecare ministru va veni cu o propunere de Ordonanţă de reorganizare a ministerelor. Numai aşa putem duce reforma până la capăt (VIDEO)

Publicat pePremierul Marcel Ciolacu, președintele PSD, a afirmat sâmbătă, după şedinţa Consiliului Politic Naţional al partidului, că din luna octombrie fiecare ministru va veni în Guvern cu propuneri privind reorganizarea ministerelor.

În aceeași conferință, premierul a dat asigurări că TVA la alimente și medicamente nu va crește, a vorbit despre înăsprirea pedepselor pentru șoferii care conduc sub influența drogurilor sau a alcoolului și a spus că şi-ar dori o nouă lege a pensiilor care să intre în vigoare din 1 ianuarie.

Ciolacu, despre reorganizarea ministerelor

„Am vorbit cu colegii mei şi despre pachetul care o să fie cuprins într-o singură lege, legea de asumare a răspunderii în Parlament, cu combaterea evaziunii, cu reformele din administraţia locală şi cu măsurile pentru a ne încadra cu un deficit mai mic decât anul trecut şi o perspectivă de a închide 2025 cu un deficit cu 3%, aşa cum avem un acord.

După ce o să trecem prin asumare cadrul legal de reorganizare a administraţiilor locale şi centrale, fiecare ministru va veni în şedinţele de Guvern cu o propunere de Ordonanţă de reorganizare a ministerelor. Numai aşa putem duce reforma până la capăt. Nu va exista nicio amânare”, a declarat Marcel Ciolacu.

Acesta a mai precizat că Florin Barbu, ministrul Agriculturii, a prezentat deja, în ședința din partid de azi, viziunea sa privind reorganizarea ministeruluiSursa: www.b1tv.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri