21.3 C
București
duminică, 19 mai 2024

Ciolacu, lămuriri după declarațiile de la Timișoara: „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean“

Publicat pe



Premierul Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după reacțiile apărute în urma afirmațiilor sale potrivit cărora se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău.

Clarificările premierului Marcel Ciolacu

„Înainte de orice sunt român. Îmi iubesc țara și cred în Dumnezeu. Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean. Mama era din Tecuci. Deci departe de mine sa jignesc pe cineva“, a tramsnis Marcel Ciolacu.

Premierul României este de părere că gluma pe care a făcut-o a fost speculată politic. „Nu a fost nimic peiorativ. Dacă cineva s-a simțit jignit îmi cer scuze, nu asta mi-am dorit.

Respectul pentru Moldova se vede în proiectele mari de infrastructură pe care le facem aici în ultimii ani, tocmai pentru a recupera decalajale față de celelalte regiuni ale țării. Jignirea adevărată este când propui candidați precum un hoț de tablă și un primar penal dintr-un grup infracțional organizat și te…



Sursa: www.b1tv.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri