32.4 C
București
sâmbătă, 23 septembrie 2023

„Cîțule, c-ai fost neprofesionist și hoțoman am văzut toți, dar tu ești și mincinos băiatule! Lista veniturilor uriașe ale angajaților la stat”

Publicat pe


Vă dați seama cam ce senzație am avut zilele trecute când am văzut poziționările moralizatoare și ”pedagogice” ale acestui individ Cîțu, cel ce a cheltuit aiurea (și ilegal!) miliarde de euro pentru vaccinurile pe care acum le distrugem, și care activează încă pe post de senator PSD
și nu se află în pușcărie doar pentru că o are la mână pe Ursula von der Leyen, cea care i-a impus achiziția de vaccinuri.

L-am auzit pe Cîțu spunând deunăzi, printre înjurăturile la adresa lui Ciolacu, și că el n-a primit semnale publice negative despre cheltuielile excesive ale statului român, că dac-ar fi primit s-ar fi sesizat, și mi-am amintit că în ianuarie 2021, când Cîțu era prim-ministru, am scris despre ”SALARIILE DE LA STAT EXPLODEAZĂ BUGETUL. SPORURILE AFERENTE ÎL VOR ȘI ÎNGROPA”, era o postare pe facebook ce-a fost preluată de mai multe site-uri de știri, apoi am făcut câteva emisiuni la tv și radio, am încercat să țin subiectul în atenția publică câteva zile. Ca și alte subiecte importante, dar nepopulare, și acesta a fost ignorat (inclusiv de către PSD-ul lui Ciolacu, ce azi e la ananghie tocmai din cauza acestor cheltuieli
habotnice!). Și pentru a demonstra minciuna lui Cîțu, dar mai ales pentru a oferi informații utile dezbaterii publice din aceste zile, reiau aici textul postării și tabelele aferente, ce marchează veniturile uriașe de la stat, atenție, de acum trei ani, azi e clar că acestea sunt mai mari.

”26 ianuarie 2021

SALARIILE DE LA STAT EXPLODEAZĂ BUGETUL. SPORURILE AFERENTE ÎL VOR ȘI ÎNGROPA!

N-am lucrat niciodată în vreo instituție de stat și operam mereu cu ideea că cei care lucrează acolo or avea salarii mici sau cel mult decente, dar că preferă munca de bugetar datorită siguranței locului de muncă. Într-o economie mai degrabă neperformantă, cum a fost cea a României în ultimii ani, nici n-ai cum să-ți permiți, dacă ești responsabil, să dai altfel de salarii pentru munca la stat, decât relativ mici.

Așa credeam până zilele trecute când, curios fiind de motivația grevelor anunțate de bugetari pe motivul înghețării salariilor, l-am rugat pe un amic jurnalist să mă informeze despre nivelul salariilor în instituțiile statului român. Când mi-a trimis datele, l-am rugat să mai verifice o dată, i-am zis că poate or fi câștiguri trimestriale. Omul a râs amar și mi-a zis că sunt salariile aferente lunii noiembrie 2020.

Vă anexez și eu tabelele pe care le-am primit, unde nu veți găsi NICIUN SALARIU MEDIU MAI MIC DECÂT ECHIVALENTUL A 1500 de euro pe lună, fiind instituții unde bugetarii sunt plătiți și cu peste 5000 de euro pe lună, venituri medii brute. Nu mai subliniez nimic în plus, vă asigur însă că în mediul privat românesc, pe care-l cunosc bine, nu există asemenea salarii medii, oricât de performante ar fi companiile respective.

Aceste salarii ar fi trebuit…Sursa: www.realitatea.net

Mai multe stiri

Ultimele Stiri