13.6 C
București
duminică, 19 mai 2024

CJ Ilfov a modernizat și reabilitat „trei drumuri județene extrem de importante”. Mirabela Dumitrache: 50 de kilometri de asfalt pe care se circulă ca în palmă, trotuare, piste de biciclete, spații verzi (VIDEO)

Publicat pe



Consiliul Județean Ilfov a modernizat și reabilitat trei drumuri județene extrem de importante, a declarat purtătoarea de cuvânt a instituției, Mirabela Dumitrache, sâmbătă, la Podcast B1 cu Alex Vlădescu.

Mirabela Dumitrache, pe B1 TV, despre drumurile județene modernizate de CJ Ilfov

„Vă spuneam de bugetul record pentru județul Ilfov anul acesta, 588 de milioane de lei pentru infrastructură, dar vreau să încep deja cu ce am realizat în ultimii ani în județul Ilfov – și mă refer aici la trei drumuri județene extrem de importante. Concret, DJ 101 Balotești-Sitaru, DJ 100 Otopeni-Tunari și DJ 401 Berceni-Vidra”, a declarat purtătoarea de cuvânt a CJ Ilfov.

„Sunt trei drumuri județene modernizate, reabilitate (…). Înseamnă 50 de kilometri de asfalt pe care acum, la această oră când noi vorbim, se circulă ca în palmă, înseamnă totodată și refacerea trotuarelor, realizarea de piste de biciclete, dar și realizarea de spații verzi….



Sursa: www.b1tv.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri